BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-Investoren verschieben große Mengen BTC in Langzeitlagerung efter US-Kerninflation fald.

Bitcoin-investorer skal være opmærksomme på de seneste tendenser på markedet, især med hensyn til den seneste udvikling i den amerikanske økonomi. Ifølge den amerikanske Bureau of Labor Statistics faldt den amerikanske kerneinflation i april 2024 til 3,4 %. Denne nedgang har haft en direkte indvirkning på Bitcoin-markedet, hvilket resulterede i en prisstigning på 9 % inden for de seneste 48 timer.

En vigtig faktor at overveje er den bevægelse af Bitcoins fra handelsplatforme til langtidsopbevaring. Data viser, at investorer har flyttet en betydelig mængde Bitcoins fra børser til langtidsopbevaring i reaktion på de seneste CPI-datal. Dette signalerer en optimistisk holdning blandt Bitcoin-holdere og øger sandsynligheden for en yderligere prisstigning.

På nuværende tidspunkt er antallet af Bitcoins på børser faldet markant, hvilket tyder på, at investorer er optimistiske for fremtiden og forventer yderligere prisstigninger. Desuden har spekulationer om en mulig godkendelse af en Ethereum-ETF af SEC også bidraget til en stigning i Bitcoin-prisen.

Med disse faktorer i tankerne forventes det, at Bitcoin-prisen vil fortsætte med at stige og eventuelt bryde den 75.000 USD-grænse i de kommende dage. En positiv udmelding fra SEC kunne udløse dette potentielle prisudbrud og skubbe Bitcoin til nye højder. Investorer bør derfor holde et vågent øje med markedet og være klar til at reagere på eventuelle udviklinger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Bitcoin falder til 26.004,32 US-Dollar, mens Bitcoin Cash og andre kryptovalutaer stiger i værdi

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button