BitcoinKrypto News

“Bitcoin-Jesus” verhaftet i Spanien for skattesvindel på mindst 48 millioner dollars: USA’s justitsministerium

Bitcoin-investor anklaget for skatteunddragelse på 48 millioner dollars

En tidligere investor i Bitcoins, der også er kendt som “Bitcoin-Jesus”, blev arresteret i Spanien under anklager om skatteunddragelse på mindst 48 millioner dollars. Roger Ver, 45 år gammel, blev anklaget for postbedrageri og skatteunddragelse foran en føderal domstol i Los Angeles.

Baggrund og anklager

Ver begyndte at erhverve Bitcoins i 2011 og arbejdede også som administrerende direktør for udvikleren af Bitcoin.com. Han blev kendt som “Bitcoin-Jesus” på grund af sin aktive markedsføring af kryptocurrency. I 2014 opgav Ver sin amerikanske statsborgerskab og blev statsborger af St. Kitts og Nevis, hvilket medførte skattemæssige konsekvenser.

Skattesvig og retssag

Ifølge anklagemyndigheden undervurderede Ver værdien af sine Bitcoins betydeligt og undlod at betale de skyldige skatter på sin formue. Han blev anklaget for ikke at oplyse om sin besiddelse af Bitcoins i sine skattepapirer og undlod at betale skatterne ved salg af 70.000 Bitcoins til en værdi af 240 millioner dollars i 2017.

Konsekvenser og retssag

Anklagemyndigheden hævder, at Ver undlod at betale 48 millioner dollars i skat mellem 2014 og 2017, og at han har unddraget sig skatteforpligtelser i USA. Justitsministeriet søger nu at få Ver udleveret til retsforfølgelse.

Konklusion

Roger Ver står over for alvorlige anklager for skatteunddragelse og postbedrageri i forbindelse med hans investeringer i Bitcoins. Han hævder sin uskyld og siger, at han agtede at overholde alle skattemæssige forpligtelser, mens hans advokat forsvarer ham. Sagen vil blive afgjort i retten, hvis det er nødvendigt.

Top  Bitcoin konsoliderer sig og viser fortsat styrke - Altcoins kan drage fordel af pausen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button