Krypto News

Bitcoin Kæmper for at Bryde 28.000 $ Som US-Arbejdsmarkedsdata Giver Nyt Impuls til Kryptomarkedet, Men Meme Kombat Kan Være en Spændende Alternativ Investering

Bitcoin-handel mislykkes at bryde ud over $28.000

Bitcoin-kursen har igen fejlet i forsøget på at bryde ud over niveauet på $28.000. I korrekturfaserne har 100- og 200-dages glidende gennemsnit dannet stærke modstandsniveauer. Handlere har holdt sig tilbage, da de afventer vigtige økonomiske data fra USA, som forventes at blive offentliggjort på fredag. Investorer er bekymrede for negative makroøkonomiske nyheder. En publikation af amerikanske beskæftigelsesdata tidligere på ugen viste, at antallet af ledige stillinger stiger uventet hurtigt, mens en anden rapport viste det laveste antal nye jobtilbud siden 2020. Denne blandede opfattelse øger risikoen for yderligere stramning af pengepolitikken. På trods af Federal Reserves høgaktige politik har den amerikanske arbejdsmarked hidtil været robust. Samtidig har de amerikanske renter nået nye højder i begyndelsen af ​​ugen. Hvis de amerikanske statsobligationsrenter falder, vil det være positivt for Bitcoin, hvilket kan give ny fart op over $28.000.

Bitcoin-kursprognose

Bitcoin-kursen har været i en kortvarig opadgående trend siden midten af ​​september. Der er mulighed for en ny breakout over $28.000. Hvis de 100/200 dages glidende gennemsnit bekræfter fortsættelsen af ​​denne opadgående bevægelse, kan kursen hurtigt stige over $30.000. Det kortsigtede billede for Bitcoin er dog stadig blandet. I stedet kan en ny meme-coin ved navn Meme Kombat udvikle sig bedre.

Meme Kombat: Den bedste meme-coin i 2023?

Inspireret af det succesfulde Mortal Kombat-spil er Meme Kombat en ny meme-coin, der aktuelt gennemfører en meget succesfuld pre-sale. For kun omkring en uge siden blev Meme Kombat lanceret og har allerede indsamlet over 300.000 $. Men hvad gjorde Meme Kombat så hurtigt succesfuld?

Top  Coinbase OTC Handelsvolumen erreicht 7,7 Milliarden USD - Neuer Meilenstein für die Krypto Industrie

Meme Kombat er meget mere end bare en simpel meme-coin. Det er et AI-baseret spil, der kombinerer elementer af web3-GameFi og GambleFi. Brugere kan satse på udfaldet af forskellige kampe mellem karakterer i realtid. Teamet beskriver konceptet i whitepaperet som følger: “Brugerne kan satse i realtid på kampe og engagere sig i hver kamp, mens den udfolder sig. Alle væddemål, resultater og belønninger bliver registreret og behandlet på blockchain for at sikre retfærdighed, gennemsigtighed og tillid til systemet.”

Meme Kombat – Meme-coin med nytteværdi

MK er den økonomiske rygrad i den spændende nye GameFi/GambleFi-platform fra Meme Kombat. Meme Kombat sigter mod at differentiere sig ved at have et dybdegående formål, som de fleste meme-coins mangler. Brugere kan i øjeblikket sikre sig MK-token til en nedsat pris på kun $1,667 – en pris, der værdisætter protokollen til en moderat markedsværdi på $20 millioner og giver plads til massive kursgevinster.

Da GambleFi og GameFi er de hurtigst voksende sektorer inden for kryptoindustrien, forventes Meme Kombat at generere hurtig vækst. Den stigende accept af spillet kan også øge efterspørgslen efter MK-tokenet.

Attraktiv staking-rente hos Meme Kombat

Meme Kombat er ikke kun en in-game-valuta i økosystemet. MK-tokenet kan også bruges til at generere passiv indkomst. Stakere af MK-tokenet kan i øjeblikket opnå en årlig procentvis afkast (APY) på over 110%, som angivet på hjemmesiden. Kun få meme-coins tilbyder sådanne attraktive afkast. Pre-sale-investorer behøver heller ikke vente på den offentlige handelsstart, da de allerede nu kan sætte deres tokens automatisk i staking-kontrakten. Det officielle staking-dashboard forventes at blive lanceret om få uger.

Massiv efterspørgsel efter MK – sidste chance i pre-sale

Top  Ethereum-Gründer Vitalik Buterin stellt die Roadmap für 2024 vor: PoS-Fokus und Angriff auf die Marktdominanz von Bitcoin.

Interesserede investorer skal handle hurtigt, hvis de ikke vil gå glip af et af årets bedste pre-sales i 2023. Mens det enorme potentiale bliver mere og mere kendt, og der skabes hype omkring Meme Kombat, har førende krypto-nyhedssider som Cointelegraph, CryptoSlate og Decrypt også dækket MK nærmere. Derfor forventes Meme Kombat at gøre fremskridt hen imod at nå det 10 millioner dollars fundraisingmål, hvilket svarer til salget af 50% af de 12 millioner tokens. De resterende 50% vil blive fordelt som følger: 30% til belønning af MK-stakere og kampbelønninger, 10% til likviditet på decentraliserede børser (DEX) og 10% til community-beskattede belønninger. Roadmapen beskriver projektets ambitiøse mål: “Meme Kombat repræsenterer et banebrydende samspil mellem blockchain-teknologi, AI-drevne mekanismer og community-centrerede spil.”

Med sin innovative kampdynamik, gennemsigtig tokenomik, klare roadmap og stærke fokus på community-engagement er Meme Kombat en af ​​de mest spændende meme-coins for 2023. Hvis du ikke vil gå glip af noget, skal du følge Meme Kombat på Twitter og Telegram for at blive opdateret om projektets fremskridt.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button