BitcoinKrypto News

Bitcoin könnte kurzfristig Rückgang erleben: Analyster advarer mod potentielle Zinssænkninger

Bitcoin kan opleve kortvarigt fald på grund af forventede rentenedskæringer

Opadgående prisrejse for Bitcoin

Ifølge en rapport fra Bitfinex er Bitcoin-priserne steget med op til 32 % siden de laveste værdier den 5. august. Dette skete samtidig med en stigning på næsten 30 % i det globale Open Interest for BTC/Stablecoin-Perpetual-Paare. Dog viser rapporten, at størrelsen på stigningen er aftaget, og Bitcoin-prisen ligger nu omkring 17 % over det seneste lavpunkt på 58.153 $.

Mulighed for “Sell the News” i Kryptomarkedet

Bitfinex-rapporten antyder, at kryptomarkedet kan være på vej mod et “Sell the News”-begivenhed, da rentenedskæringer bliver mere sandsynlige. Dette understøttes af data, der viser betydelige salg på spotmarkederne, især ved begyndelsen af de amerikanske handelssessioner i den foregående uge.

Analyse af markedets reaktion

Den kumulative volumen delta (CVD) for spot Bitcoin-handelspar på store centraliserede børser er faldet med ca. 66 % siden det daglige højdepunkt den 26. august. Til sammenligning er CVD for Bitcoin-perpetuals kun faldet med 11 %, hvilket indikerer en markant forskel mellem spot- og derivatmarkederne.

Kortsigtet nedgang forventes

Bitfinex-analytikere forklarer, at kortsigtige nedgange typisk forekommer efter de seneste fire rentenedskæringer fra Fed, med en gennemsnitlig nedgang på cirka 6 %. De vurderer, at selvom S&P 500 kan opleve en beskeden korrektion, kan Bitcoin muligvis opleve et mere markant fald på grund af dets seneste underperformance i forhold til de traditionelle markeder.

Top  PlanB's kühne Prognose: Bitcoin auf dem Weg zu einem Preis von 600.000 US-Dollar bis 2025

Forventninger til fremtidige prisbevægelser

Analysen forudser mulige prisfald på 15-20 % for Bitcoin efter en rentenedskæring, hvis prisen ligger på omkring 60.000 $ før nedskæringen. Selvom historien viser, at september traditionelt er en volatil måned for Bitcoin, og at prisfald er mulige, er ikke alle markedsovervågere lige så pessimistiske.

Positive langsigtede virkninger af rentenedskæringer

Ifølge Matteo Greco, markedsanalytiker hos Fineqia, fører rentenedskæringer ofte til kortsigtede fald, men er tendentielt positive på lang sigt. Greco forventer allerede en nedskæring på 75-100 basispoint inden udgangen af 2024 og påpeger, at eventuelle signifikante afvigelser fra denne forventning kan have negative effekter på markedet.

Konklusion

Samlet set tyder markedets stemning og indikationer på en svækket arbejdsmarked på sandsynligheden for kommende rentenedskæringer. Selvom der forventes kortsigtede fald i priserne, er der optimisme om de langsigtede fordele ved lavere renter.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button