BitcoinKrypto News

Bitcoin konsoliderer sig og viser fortsat styrke – Altcoins kan drage fordel af pausen

Bitcoin kursen konsoliderer – viser dog fortsat styrke

Der Bitcoin-kurs er konsolideret i de sidste 24 timer og handler for tiden på omkring 43.800 dollars. Trods dette kan Bitcoin på diagrambasis bevare vigtige supportområder. Altcoins kan samlet set drage fordel af pausen hos Bitcoin!

Bitcoin-kursen er steget jævnt i de sidste 8 uger, hvilket analysen af lysestagerne på BTC-diagrammet afslører. Prisstigningen er naturligvis på grund af nyheder om Bitcoin-spot-ETF og den stigende institutionelle interesse, og det er derfor helt forståeligt, men det er interessant, at prisen med den seneste store opadgående bevægelse næsten ikke har oplevet nogen reel korrektion.

For øjeblikket handles Bitcoin med øget volumen og befinder sig i en konsolideringsfase, men kan bevare vigtige supportområder, herunder den eksponentielle glidende gennemsnit for de sidste 21 dage (gul).

Hvis Bitcoin stiger igen til over 44.500 dollars, vil short-positioner til en værdi af over 600 millioner dollars ifølge On-Chain-data blive likvideret! Dette kunne føre til en kaskadeeffekt – også kaldet short-squeeze – og presse prisen yderligere opad, da short-sælgere bliver tvunget til at lukke deres positioner ved at købe BTC.

Efter den kraftige stigning ville tilbageslag være ønskelige for en bæredygtig stigning. Muligvis vil Bitcoin fortsætte med at konsolidere på niveauer omkring 42.000 dollars og der bekræfte de seneste højdepunkter på timesdiagrammet.

Solana-kursen stiger dynamisk

I kølvandet på den lille opsvingsfase hos Bitcoin kunne altcoins drage fordel. Solana fulgte dette eksempel og er alene i de sidste 24 timer steget med cirka 15 procent til 73 dollars. Diagramanalysen viser et klart billede:

Top  Grayscale fortsætter med at miste Bitcoin - hvilken rolle spiller ETF-strategien?

Solana-kursen befinder sig tydeligvis i en solid opadgående tendens, da både det vægtede glidende gennemsnit for de sidste 21 dage (hvidt) og den stigende trendkanal (gul) regelmæssigt blev positivt bekræftet!

Prisniveauet på 68 dollars havde tidligere fungeret som en modstandszon (lilla). Med den seneste opadgående bevægelse kunne Solana imidlertid problemfrit bryde niveauet.

Det er også interessant, at kapitalen, som Solana-applikationer har lagret, er steget voldsomt siden midten af oktober. Mens den samlede værdi låst fast den 15. oktober var omkring 314 millioner dollars, er den i dag, den 8. december, cirka 838 millioner dollar.

Konklusion: Interessen for krypto tager stille, men sikkert til

Kurserne for næsten enhver kryptocurrency er steget i de sidste 90 dage, hvilket tyder på øget interesse fra investorer. Digitale valutaer som Bitcoin har været i stand til at overgå enhver traditionel aktivklasse i ydelse siden begyndelsen af året, og det ser ud til, at denne udvikling fortsætter.

Spekulationerne om en Bitcoin-spot-ETF i USA og den forestående BTC-halvering i april 2024 har fået kryptomarkedet til at blomstre op igen efter et ellers ret udfordrende år 2023!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button