BitcoinKrypto News

Bitcoin-Korrektur durch die Fed: Wie wirkt sich die Zinspolitik auf den Kurs aus?

Bitcoin-Korrektion efter Feds beslutning om at holde renten stabil

Selvom den amerikanske centralbank, Federal Reserve, har besluttet at holde renten stabil, reagerede kryptomarkedet negativt under pressekonferencen. Især bitcoin-kursen faldt med mere end 1.000 dollars, og er nu stabiliseret lige over 42.000 dollars.

Analysternes forventninger
Analysen siger, at de forventer ikke en rentesænkning i januar, og dette skabte håb for marts rentesænkning. Dog har Powells udtalelser dæmpet disse forventninger. Markedsdeltagerne havde ikke forventet nogen dramatiske ændringer i rentesænkning politikken nu, men de havde dog håbet på en snarlig ændring.

Effekten på Bitcoin-kursen
Rentebeslutningen vil sandsynligvis ikke have nogen stor indvirkning på fremtidige Bitcoin priser. Grayscale justerede senest sit salgsvolumen af bitcoin. Andre ETF-udstedere køber derimod flere mønter, hvilket kan påvirke priserne på mellem- og lang sigt. Halveringsbegivenheden forventes også at øge Bitcoin-kursen på lang sigt.

Efterspørgslen på Bitcoin Minetrix stiger
Selvom Bitcoin-kursen kan forblive uændret op til halveringen, stiger efterspørgslen på Bitcoin Minetrix ($BTCMTX). Grundet det unikke Stake to Mine-koncept stiger interessen for standen i kontinuerlig vækst. Derudover planlægger BTCMTX flere prisforhøjelser i de kommende dage.

Konklusion
Rentebeslutningen vil sandsynligvis snart ikke have stor indflydelse på Bitcoin-kursen. Det forventes, dog, at Bitcoin-kursen kan falde under 40.000 dollars i februar, men langsigtet forventes kursen at stige kraftigt. Den nylige salgsudvikling kan dog medføre et større nedbrud, så investorer er i høj grad opsatte på at sikre gevinster på kryptomarkedet. Nogle investorer leder især efter Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) inden halveringen.

Vær kritisk, når du investerer
Endelig bør det bemærkes, at investering er en spekulativ aktivitet, og dine penge er i fare. Derfor skal du udføre din egen due diligence. Denne artikel er stillet til din rådighed, men vi kan modtage provisioner fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Top  Kryptowährungs-ETFs: Ethereum und Bitcoin im Vergleich - Trendentwicklungen und Herausforderungen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button