BitcoinKrypto News

Bitcoin-Korrektur nach heftigem Wochenstart: Analyse, Gründe und Auswirkungen

Bitcoin-udsigter: Korrektion og mulige indflydelser

Bitcoin har startet den nye handelsuge med en kraftig korrektion. Efter at kursen hen over den sidste uge havde arbejdet på at nå op til 45.000 dollars som det næste væsentlige chartmodstand, faldt kursen mandag tilbage til nær den tekniske støtte på 40.000 dollars. Den efterfølgende købsinteresse, som løftede kursen tilbage over 42.000 dollars, viser, hvor stærk efterspørgslen efter Bitcoin fortsætter med at være.

Strukturelt set er chartbilledet ekstremt bullish, da Bitcoin-kursen efter sit fald om sommeren har kæmpet sig tilbage over vigtige trendindikatorer som den 200-dages og 50-dages trend samt bullmarket-supportbåndet. Den runde pris på 40.000 dollars fungerer i øjeblikket som væsentlig teknisk støtte.

Mulige årsager til korrektionen

Bitcoin har nu oplevet otte uger i træk med kursstigninger og er steget med over 75% siden det seneste mellemliggende lavpunkt i midten af september. Efter en sådan rally er en korrektion ikke usædvanlig, selv i en optursfase. Også tidligere i år har der været korrektioner på over 20% i marts og august efter betydelige stigninger i de foregående uger.

Markedet begynder i stigende grad at indregne sandsynligheden for godkendelsen af en Bitcoin-Spot-ETF i januar. Håbet er, at dette kan udløse en ny bølge af institutionel kapital i kryptomarkederne. Bitcoin får ligeledes medvind fra det makroøkonomiske billede, da pendulet igen begynder at svinge hen imod en lempelig pengepolitik.

To markedsafgørende begivenheder i denne uge

Allerede midt på ugen får vi nye vigtige datapunkter, der vil bestemme markedsretningen. Tirsdag bliver de amerikanske forbrugerpriser for november offentliggjort. Markedets forventning er en minimal nedgang fra 3,2% til 3,1% i årsbasis. Onsdag følger inflationsdata for producentpriser. Her forventes ligeledes en nedgang fra 1,3% til 1,1%.

Top  Bitcoin er tilbage: Er det et godt tidspunkt at købe?

Fedens rentebeslutning onsdag aften bliver dog endnu vigtigere. Markedet forventer enstemmigt (98%) at Fed vil beholde renterne på 5,5%. Powell’s ord vil være afgørende for markedets opfattelse af den videre strategi, som i tvivlstilfælde vil blive prissat direkte ind.

Konsekvenser for Bitcoin-prisen

Hvis det bliver klart, at de finansielle forhold i USA forbliver strammere end markedet håbede på, ville det kunne udvide korrektionen af Bitcoin-kursen og indlede en korrektion på aktiemarkederne, som også har været meget varme i de seneste uger.

Bitcoin-prisen bliver umiddelbart drevet stærkt af ETF-håbet, men der er allerede blevet indpriset meget i de seneste uger. Liquiditeten forbliver det afgørende faktor i Bitcoin-prisudviklingen.

Langsigtet ændrer en eventuel kraftig korrektion dog ikke på perspektivet for Bitcoin og de øvrige kryptomarkeder, da tegnene peger mod en massiv udvidelse af likviditeten. Feden har i månedsvis pumpet likviditet ind på banksektoren for at forhindre et kollaps, der kunne føre til systemiske skader. USA’s regering har i år optaget massive mængder gæld, hvilket også fører til en nettoudvidelse af likviditeten på markedet.

Konklusion

Uanset udfaldet af den kommende periode, er det vigtigt at se på den langsigtede fremtid for Bitcoin og de øvrige kryptovalutaer. Markedet er under forandring, men potentialet for Bitcoin er stadig stort.

Hvis du har brug for en mere detaljeret gennemgang af den globale likviditet, hvorfor USA allerede igen bidrager til en nettoudvidelse af likviditet, og hvordan dette kan påvirke Bitcoin-priscyklusserne, kan du finde det i den seneste video fra decentralist.

Redaktionen for decentralist påtager sig intet ansvar for eventuelle beslutninger truffet ud fra ovenstående informationer, da disse udelukkende er at betragte som information og ikke som investeringsrådgivning eller anbefalinger. Handel med kryptokurrency indebærer altid en risiko.

Top  Solanas kurs står over for en vigtig beslutning, på trods af bearish FTX-nyheder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button