BitcoinKrypto News

Bitcoin-krakket: Høje inflationsdata sender kursen i frit fald

Bitcoin oplever kursfald på grund af højere end forventet inflation

Bitcoin kursen falder

Den digitale valuta Bitcoin har oplevet et fald efter dens seneste stigning. På handelspladsen Bitstamp faldt prisen på Bitcoin til 48.435 US dollars tirsdag eftermiddag, hvilket svarer til et tab på omkring tre procent sammenlignet med mandag.

Øget inflation i USA

Det er blevet rapporteret, at de øgede tab på markedet skyldes højere end forventet inflation i USA. Disse inflationsdata har skabt tvivl om forventningerne til rentesænkninger fra den amerikanske centralbank, Federal Reserve. Det forventes, at Fed vil foretage et markant rentefald i løbet af året, men dette er afhængigt af en signifikant nedgang i inflationen. Moderate fald i inflationen vil modarbejde lempelserne i pengepolitikken.

Indvirkning på kryptovalutaer

Denne usikkerhed om potentielle renteændringer har skabt volatilitet på markedet for kryptovalutaer, herunder Bitcoin og Ether. Digitale aktiver som Bitcoin, der betragtes som risikable investeringer, bliver påvirket negativt af høje renter, da de ikke genererer regelmæssige indtægter som renter.

Nye former for investering

Bitcoin har oplevet øget opmærksomhed og investorinteresse, især efter at specielle Bitcoin-fonde blev godkendt af den amerikanske SEC i januar. Disse børshandlede fonde gør det muligt for investorer at handle med Bitcoin uden at skulle erhverve den digitale valuta direkte.

Kilder: dpa-AFX

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  SEC's Enforcement Measures Hindered Clarity in the Crypto Space, According to Commissioner Mark Uyeda

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button