BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kurs auf dem Weg zu neuem Allzeithoch: Analyse zeigt möglichen Anstieg auf 78.143 USD

Bitcoin-kursen stiger: Udsigterne for BTC

Uptober for Bitcoin kommer i gang

Bitcoin-prisen oplevede et fald i begyndelsen af oktober, da den faldt fra $63.000 til under $59.000. Dette rejste tvivl om den traditionelt bullish “Uptober”. Men siden midten af oktober har BTC kommet sig, og den positive dynamik tyder på en stærk afslutning på måneden.

Baseret på Global In/Out of Money (GIOM) data er Bitcoin i en stærk position til at fortsætte med at stige. GIOM identificerer, hvor mange adresser der er i profit baseret på sammenligningen mellem den aktuelle pris og den gennemsnitlige købspris. På nuværende tidspunkt er der kun 994.100 adresser (med ca. 630.000 BTC) i urealiserede tab, hvilket er langt færre end antallet af profitable adresser.

Historisk set, når flertallet af ejerne er i profit, korrelerer det ofte med bullish tendenser. Derfor er det sandsynligt, at bitcoin vil overstige den gennemsnitlige købspris på $72.500 og potentielt nå $78.143 i nær fremtid.

BTC-kursprognose: Rallyet fortsætter

Bitcoin har brudt ud af den nedadgående kanal, den har handlet i siden marts, ifølge dagens diagram. Den Awesome Oscillator (AO) viser en stigning, hvilket tyder på, at den positive momentum for Bitcoin fortsætter.

Hvis denne stigning fortsætter, kan bitcoin-kursen stige med op til 14,25% og muligvis nå $78.000. Dog kan en eventuel kortvarig salgspress få prisen til at falde til $62.555.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin: Institutionelle Investoren stärken das Vertrauen trotz Turbulenzen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button