Krypto News

Bitcoin-Kurs: Bullish Reversal in Sicht? Die wichtigen Kurslevel im Fokus

Bitcoin-Kurs: En opdatering

Bitcoin-kursen har stadig sin placering i den velkendte range og ser ud til at danne en stigende tendens, som investorer i krypto har ventet på i flere uger. Men bjørnene har fortsat magten. Support- og modstandsniveauerne forbliver uændrede, da kryptomarkedet generelt stadig befinder sig i en konsolideringsfase.

Bitcoin-Kurs: De vigtige kursniveauer

  • Supportniveau: $22.000
  • Modstandsniveau: $25.200

Det er værd at bemærke, at disse niveauer kan have en betydelig indvirkning på kursen, da de repræsenterer vigtige punkter for investorerne.

Om Bastian Keller

Bastian Keller har handlet på forex-markedet siden 2015 og har været en fuldtidskryptotrader siden 2018. Han deler aktivt sin ekspertise på forskellige sociale medie-platforme, især på sin YouTube-kanal “Bitbull Trading”, hvor han har over 36.500 abonnenter.

Ud over sin YouTube-kanal har han også oprettet et fællesskab med over 4.000 aktive medlemmer. Dette fællesskab giver både nybegyndere og erfarne handlende mulighed for at forbedre deres færdigheder på et professionelt niveau. Fokus er på langsigtet profitabel adfærd på markedet, uanset hvor man befinder sig.

Afsluttende tanker

Bitcoin-kursen fortsætter med at befinde sig inden for den kendte range, men der er tegn på en mulig positiv tendens. Support- og modstandsniveauerne skal dog holdes øje med, da de kan påvirke kursen markant. Bastian Keller deler sin ekspertise som en erfaren trader, og hans kanal på YouTube er et værdifuldt redskab til at lære mere om kryptovalutaer og forbedre ens handelsfærdigheder.


Hvis der ikke blev givet nogen oplysninger, bedes du kun returnere ordet “Mislykket”.

Top  Interview med Katharina Gehra fra Immutable Insight: Hvordan Blockchain teknologi transformerer finansverdenen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button