BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kurs: Erfolgreicher Krypto-Trader warnt vor Crash in dieser Woche

Bitcoin: Prognose ser crash inden for september

Det så ellers lovende ud: Bitcoin-kursen steg med +2,56 procent inden for de seneste syv dage – og det lignede en mulig overgang over 60.000 dollars. Desværre lykkedes det ikke for tyrene at føre bolden i mål: Inden for de seneste 48 timer har Bitcoin (BTC) været under pres igen og har endda mistet $60k-niveauet. Forventede rentenedsættelser fra den amerikanske centralbank Federal Reserve kaster deres skygge, som også kommenteres af Bloomberg.

Aktuelt handler den førende kryptocurrency med et fald på 0,41 procent inden for de seneste 24 timer til 58.750 dollars. Tradere er klar over, at Bitcoin kun har et begrænset antal forsøg på at bryde igennem modstandsniveauer. Hvis BTC mislykkes, truer en ny tilbagegang til gamle dybder. Dette advarer for tiden populære Top-100-trader PermabearXBT om.

Analysten henvender sig til sine mere end 22.000 følgere på X:

“Så snart vi [har overskredet toppen over 60.000 dollars], er alt hvad [BTC] behøver at gøre, at miste de $59k, og vi vil se nye lavpunkter”.
Han tvivler “MEGET” på, at Bitcoin-kursen kan stige til 65.000 dollars først, det virker usandsynligt.

Hans prognose: Bitcoin kan muligvis pumpe igen i løbet af de næste 48 timer og nå op til 62.000 dollars. Men fra den 19. forudser analytikeren en intens korrektion, hvor Bitcoin styrter ned på nye dybder. Hans pris mål: 50.000 dollars!

Han påpeger også sine tidligere prognoser og tilføjer: Hans forudsigelser rammer i 96,4 procent af tilfældene. Det er alt, hvad han vil sige. Ifølge charteksperten vil den næste opadgående prisudvikling forvirre folk igen og få dem til at være optimistiske.

Top  Bitcoin står over for en afgørende periode: Vil det fortsætte med at stige, eller styrtdykke?

“Det næste ryk mod toppen vil få alle til at være optimistiske igen”.
“Det er interessant, hvor negative og tilbageholdende hadere er blevet med denne pludselige nedadgående bevægelse, og de vil snart blive højrøstede”.

Bitcoin ifølge prognosen “tickende tidsbombe”

Så betyder det, at Bitcoin vil korrigere igen denne uge – og så kraftigt, at nye dybder er på vej? Ikke alle ser Bitcoin-bjørnene som styrmand for tiden. For eksempel kommenterer brugeren Daan: 96,4 procent præcision er fint, men måske bør crash-prognosen snarere tilskrives de resterende 3,6 procent unøjagtighed.

Også den pseudonyme top-kryptotrader “nestay” er på den bulliske side med hensyn til Bitcoin. Han finder det enestående, at aktivet har stået stille i måneder – det kalder han den “mest eksplosive” situation, han nogensinde har oplevet i sine otte år i kryptobranchen. Bitcoin er ifølge hans prognose “en tickende tidsbombe”. Men overraskelse: på en positiv måde.

Kryptostrategen er overbevist: “Uptober” (“Up” + “Oktober”) opvarmes lige nu, og Bitcoin forbereder sig på at nå nye cyklushøjder. Han viser en graf med Bitcoin-kursen – og der er også et pris mål.

Bitcoin kan således allerede i november angribe 85.000 dollars – og dermed nå en ny all-time high. Fra den nuværende kurs på 58.750 dollars til 85.000 dollars: Dette svarer til en papirgevinst på +44,68 procent. Hvis du vil positionere dig til en potentiel rallye: Køb Bitcoin med bankoverførsel er en hurtig, sikker mulighed, der bruges af mange investorer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button