BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kurs erreicht 26-Monats-Hoch: Kann die Kryptowährung das Allzeithoch von 69.000 US-Dollar übertreffen?

Bitcoin når 26-måneders højdepunkt

Bitcoin (BTC), den største kryptocurrency i verden, har nået et 26-måneders højdepunkt og brudt gennem 52.000 dollars-mærket. Denne udvikling har genoplivet spekulationerne om en mulig overgåelse af den hidtidige all-time high på 69.000 dollars. Den optimistiske stemning på markedet er blevet yderligere forstærket af den nylige lancering af Bitcoin-Spot-Exchange-Traded-Funds (ETF’er), som har ført til bemærkelsesværdig vækst en måned efter deres godkendelse af den amerikanske børsmyndighed SEC.

Marktexperten forudsiger store spring for Bitcoin

Nogle markedseksperter ser dette stigende som et tegn på en kommende stor gennembrud for Bitcoin. Timothy Peterson, en investeringschef og markedsekspert, hævder, at Bitcoin i de seneste 180 dage har opnået næsten præcis 100% fortjeneste, hvilket er sket 41 gange siden 2015. I 78% af disse tilfælde nåede Bitcoin endda endnu højere prisniveauer. Baseret på historiske data estimerer Peterson, at sandsynligheden for, at Bitcoin når 100.000 dollars inden august, er på 50 %.

Advarsel om kommende korrektion

Dog advarer han også om, at jo tættere halveringsebegivenheden kommer, jo mere kan der være en anden korrektion, der ikke ville true den nuværende bullish trend, men dog kunne udløse betydelige likvidationsrater, da hypen om den nuværende opadgående trend stiger.

Forventet korrektion før halveringsebegivenhed

Eksperter er enige om, at en kommende halveringsebegivenhed, planlagt til april, i kombination med historiske mønstre, antyder, at Bitcoin kan opleve en sidste korrektion, før bullish marketgens begynder igen. Kryptoanalytikere påpeger, at sådanne tilbageslag normalt kun forekommer få uger før den faktiske halveringsebegivenhed.

Usikkerhed om fremtiden for BTC-prisen

Det aktuelle handelsniveau på 52.100 dollars har tiltrukket opmærksomheden fra grundlæggerne af blockchain data og intelligensplatformen Glassnode. De påpeger, at 52.000-dollars mærket fungerede som et kraftigt modstandspunkt på ugeoversigten og gjorde det til en afgørende tærskel for udviklingen af Bitcoin.

Top  Bitcoin-kursen falder med syv procent og bryder 70.000-dollar-marken: Hvad sker der med kryptomarkedet?

Samlet set forbliver den fremtidige retning for BTC-prisen usikker. Investorer skal overveje, om den nuværende opadgående trend vil fortsætte, eller om der vil være en mulig korrektion før halveringsbegivenheden, før bullish trenden genoptages for at nå sit hidtidige all-time high og nå det eftertragtede niveau på 100.000 dollars. Det er vigtigt, at investorerne først foretager deres egne undersøgelser, før de træffer investeringsbeslutninger, da investering altid indebærer risici.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button