Krypto News

Bitcoin-Kurs: Hvor bevæger den sig hen?

Bitcoin-Kurs: Den vigtige kursniveau

Bitcoin har stadig sin tidligere omtalte rækkevidde – men denne uge forventes det, at der vil blive truffet en beslutning om, hvor Bitcoin-kursen vil bevæge sig hen. I dag, den 28. august, er tendensen snarere bearish. De eksponentielle glidende gennemsnit (EMAs) holder BTC-kursen meget stærkt i prisregionen. Indtil videre har okserne fejlet med at bryde denne vigtige modstand. Et bullish-scenarie bliver dog først aktiveret, hvis 26.800 dollars-niveauet brydes opad. Så er potentialet der for at nå op på 28.000 dollars igen. I øjeblikket handler det derfor om at bevare tålmodigheden og undgå unødvendige handler på grund af market maker-bevægelser.

Supportniveau: 25.200 dollars
Modstandsniveau: 26.000-26.800 dollars

Om

Bastian Keller har handlet selvstændigt på Forex-markedet siden 2015 og har været fuldtidskrypto-handler siden 2018. Han deler aktivt sin ekspertise på forskellige sociale medieplatforme, især på sin YouTube-kanal “Bitbull Trading”, hvor han har over 36.500 abonnenter.

Udover sin YouTube-kanal har han allerede opbygget et fællesskab med mere end 4.000 aktive medlemmer. Dette giver både begyndere og erfarne handlende mulighed for at forbedre deres færdigheder på et professionelt niveau. Fokus er på at handle profitabelt på lang sigt, uanset hvor de befinder sig.

Dette kan også interessere dig

Top  Bitcoin på vej mod 300.000 dollar: Eksperter ser stort vækstpotentiale

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button