BitcoinKrypto News

Bitcoin-kurs konsoliderer over $42,500 – Forventninger til ETF-godkendelse og kortsigtet prognose

Bitcoin-markedet forbliver over 42.500 $. De seneste syv dage har set kursfald på omkring 3 %. Ugen afsluttes muligvis med et fald i kursen, men dette bekymrer sandsynligvis ikke investorerne meget, da Bitcoin har haft en imponerende stigning på over 150 % i 2023. Samtidig står det potentielt bullish event for Bitcoin-holdere beginJanuar 2024.

I de kommende dage udløber den endelige frist for SEC’s godkendelse af Bitcoin Spot ETF. Beslutningen forventes at være til fordel for ansøgerne, der ønsker at tiltrække institutionel kapital til Bitcoin.

På kort sigt er der forskellige opfattelser af Bitcoin-prognoser. Nogle analytikere forventer en dramatisk reaktion på godkendelsen af ETF’en, mens andre ser frem til en massiv stigning i prisen.

Ifølge den hollandske topanalytiker Michael van de Poppe, forventes Bitcoin-prisen at konsolidere sig på kort sigt. Han ser potentialet for en stigning til 48.000 – 52.000 $ efter godkendelsen af ETF’en, efterfulgt af en periode med sideværts prisbevægelse indtil et nyt ATH i slutningen af 2024.

Historisk set har Bitcoin-markedet oplevet en post-Halving-rally, der strakte sig ind i det efterfølgende år, hvilket førte til priser over 100.000 $. Derfor forventes en ny højeste pris i 2024.

Bitcoin-holdernes forventninger til godkendelsen af ETF’en kan dog være behæftet med en vis usikkerhed, da et lignende begivenhed ikke tidligere har fundet sted, og det er derfor svært at forudsige effekten på markedet.

Bitcoin forbliver fortsat det primære investeringsvalg i den digitale valuta-marked. Et stort presale af Bitcoin Minetrix har samlet omkring 7 millioner $ ind og fokuserer på at forbedre minedriftsøkosystemet ved at gøre det mere tilgængeligt og sikkert.

Disse begivenheder forventes at gøre 2024 til et af de mest spændende år for kryptosektoren. Disse investeringer er dog ikke uden risici, og det anbefales altid at søge professionel rådgivning, da der altid er en risiko for tab af det investerede kapital.

Top  SEC vil ændre omstridt krypto-klausul efter politisk diskurs i USA

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button