BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kurs: Prognose für Herbst 2025 erreicht neues Allzeithoch

Bitcoin – vejen mod nye højder

For den store kryptogemeinde er det næsten en garanteret ting: Cirka halvandet år efter Bitcoin-halveringen når Bitcoin-prisen en ny all-time high (ATH). Dette ville betyde, at Bitcoin senest i efteråret 2025 skal nå en ny rekordværdi på over 74.000 dollars.

Dog er denne tillid kun baseret på tre tidligere cykler. Derudover har Bitcoin i de senere år markant fået mere betydning i finansverdenen – blandt andet gennem godkendelsen af de første spot-ETF’er – og er stærkere forbundet med udviklingen på finansmarkederne end tidligere.

Kryptobranchen ser derfor spændt frem mod år 2025, som Trending Topics skriver. Men også de kommende uger lover spænding. Et nyt interimistisk højdepunkt kan snart blive nået.

Den indflydelsesrige, men ikke ubestridte, kryptoanalytiker Michaël van de Poppe forklarede via X, at Bitcoin stadig befinder sig i en konsolideringsfase. Et nyt all-time high er lige om hjørnet.

Kursen kan dog først teste niveauet på 65.000 dollars, før den når nye højder, ifølge van de Poppe’s tekniske kursanalyse. Analytikeren nævner også straks to vigtige faktorer, der sandsynligvis vil have stor indflydelse på Bitcoin-udviklingen i de kommende uger: det amerikanske præsidentvalg og potentielle nye rentenedsættelser fra den amerikanske centralbank Fed.

Der er generel enighed om, at en tilbagevenden af Donald Trump som USA’s præsident positivt vil påvirke kryptosektoren. Dette skulle betyde, at en kursopblussen vil finde sted, hvis Trump vinder valget.

Det samme gælder for en yderligere rentenedsættelse fra Fed. Her er antagelsen, at investeringer i risikofyldte aktiver som Bitcoin igen vil blive mere interessante. Allerede beslutningen fra Den Europæiske Centralbank (ECB) sidste uge siges at have skubbet Bitcoin-kursen opad.

Top  Bitcoin-mining-firma deler opdatering om seneste aktiviteter

Desuden skulle godkendelsen af Bitcoin-spot-ETF’er i begyndelsen af året have haft langt større positive virkninger på accepten af kryptovalutaer, end tidligere antaget. Van de Poppe ser i de derved opnåede pengestrømme en vigtig katalysator for Bitcoin for at kunne nå nye rekordniveauer, som crypto-news-flash.com skriver.

Selv de såkaldte hvaler, det vil sige personer eller konti med store mængder Bitcoin, menes at have købt stort ind siden midten af 2024. Dette tyder på, at disse tungevægtere forbereder sig på en ny bullrun.

Van de Poppe mener, at Bitcoin, med en positiv udvikling, kan overstige 100.000 dollars inden 2025. Det står dog også klart, at kryptos bevægelse mod det generelle finansmarked, hvad angår ned- og opadgående bevægelser, også indebærer risici.

Aktuelt sætter de store indeks også rekorder. Men med den usikre økonomiske situation og krige i Ukraine og Mellemøsten er der altid en risiko for et sammenbrud – og dette kunne også trække Bitcoin-prisen nedad.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button