BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin Kurs Prognose: Ist BTC jetzt noch aufzuhalten?

Bitcoin Kurs Prognose: Er det nogen der kan stoppe BTC?

Efter Ethereum i går formåede at nå et nyt højdepunkt, er det nu også lykkedes for Bitcoin. Det er allerede den fjerde uge i træk med midler, der flyder ind på kryptomarkedet, og sentimentet ligger på 72, hvilket indikerer en vis grad af grådighed. Hvad der har ført til dagens stigning, og hvad du bør være opmærksom på nu, kan du nu finde ud af i Bitcoin Kurs Prognose.

Fjerde uge i træk med midler, der flyder ind i Bitcoin

Ifølge Coinshares’ Digital Asset Fund Flows Weekly Report er midlerne, der flyder ind på kryptomarkedet, steget konstant i de seneste uger. Dog var de væsentligt højere i den foregående handelsuge med 2,45 mia. USD. Nu ligger værdien imidlertid meget lavere med 598 mio. USD. Af disse midler gik 569,5 mio. USD ind i Bitcoin, hvilket bringer årets samlede beløb for Bitcoin op på 5,6 mia. USD.

Indtil videre er 55% af rekordinvesteringerne fra 2021 nået. Med dagens investeringer i Bitcoin lykkedes det at bryde niveauet på 52.200 USD, hvilket udløste en kort stramning på 1 mia. USD.

Ifølge Whale Alert blev der i dag overført høje mængder Bitcoin fra kryptobørsen Coinbase. Der blev foretaget udtog på 4.000 BTC.

Grøn Bitcoin tilbyder gamificeret staking

Den nye kryptovaluta, Green Bitcoin, tilbyder gamificeret staking, hvor investorerne indbetaler deres mønter i en staking-pool og forudsiger prisen for at tjene en belønning. Der vil også være andre gamificeringselementer, der motiverer og belønner investorerne.

Top  Bitcoin-Halving: Kann Bitcoin den Erwartungen nachkommen und eine Rallye auslösen? Neue Möglichkeiten mit Bitcoin Minetrix im Presale

De tilbyder forskellige prognosemuligheder og stakingstrategier. Der er også planer om særlige ugentlige udfordringer. Alt dette sigter mod at øge engagementet i samfundet. Hvis deltagerne er korrekte med deres prognoser, kan de tjene daglige ekstrabelønninger.

Derudover er der også en almindelig staking-mekanisme, der i starten betaler en høj rente på 262% om året. Dette forventes at tiltrække langsigtede investorer og nemmere binde deres kapital, hvilket igen kan have en stabiliserende til drivende virkning på prisen.

Bitcoin Prognose

I dag steg Bitcoin med 3,26% og nåede et nyt 27-måneder højt på 53.611,5 USD. Denne gang fulgte BTC kursen for ETH, der allerede nåede et nyt højdepunkt i går og steg yderligere med 1,26% i dag. Hvis dagens afsluttende pris er over 50.695 USD, vil de næste modstandsniveauer være ved 54.370 og 57.803 USD.

Bevægelsen blev støttet af Michael Saylor, administrerende direktør for MicroStrategy, der har forøget sit portefølje med 3.000 Bitcoin til en værdi på næsten 160 mio. USD. Han købte dem for omkring 155 mio. USD og dermed til en pris på 51.813 USD. MicroStrategy har nu 193.000 BTC til en værdi af 10,29 mia. USD.

Andre analytikere som Michael Novogratz, administrerende direktør for Galaxy Digital, er stadig optimistiske over for Bitcoin. Han udtalte i et interview med Forbes i dag, at efterspørgslen efter Bitcoin er et generationskift, der primært betragtes og foretrækkes som en økonomisk balance af yngre investorer.

Mange analytikere betragter også Bitcoin som digitalt guld, som Larry Fink fra BlackRock. For øjeblikket foretrækkes Bitcoin ETF’er endda frem for guld ETF’er. Ifølge Lawrence Lepard, investeringschef hos Equity Management Associates, kan Bitcoin også være sværere at manipulere end guld, da den har femdoblet sig på 18 måneder.

Top  Bitcoin og andre digitale valutaer i fokus: Sådan bevæger de sig om eftermiddagen

Andre faktorer, der kan skubbe kursen op, inkluderer Bitcoin-halvering om 54 dage, den øgede efterspørgsel på Bitcoin-spot-ETF’er, udsigten til godkendelse af gearing af Bitcoin-optioner, den stigende accept blandt finansmarkeder og formueforvaltere samt industrialiseringen af Bitcoin.

Men på mellemlang sigt kan der også være korrektioner. Inflationen er steget, og fantasierne om rentesænkninger har sløret sig på grund af den stærke økonomi og lempelige finansbetingelser. Bitcoin korrelerer også stærkt med pengemængden M2 og kan derfor drage fordel af en svag økonomi og stigende håb om rentesænkninger.

Investering er spekulativ. Din kapital er i fare under investering. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller de beskrevne investeringer er forbudt, og bør kun bruges af personer på lovlig vis. Din investering er måske ikke egnet til investeringsbeskyttelse i dit land eller din bopælsstat. Udfør derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provisioner fra de virksomheder, vi tilbyder på hjemmesiden. Forfatteren kan også være investeret i de værdipapirer, der er nævnt, hvilket kan skabe en interessekonflikt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button