BitcoinKrypto News

Bitcoin Kurs Prognose: Nie wieder unter 60.000 USD?

Bitcoin kursen stiger og når aldrig under 60.000 USD

Bitcoin har haft sine op- og nedture gennem årene, men på lang sigt har Bitcoin-kursen udviklet sig positivt. Efter at have nået det tidligere all-time-high i november 2021 på omkring 69.000 USD, tog det næsten to et halvt år, før BTC endelig brød igennem 70.000 USD. Selvom kurven derefter faldt lidt tilbage, er Samson Mow overbevist om, at Bitcoin-kursen aldrig vil falde under 60.000 USD.

BTC kursen stiger: Aldrig mere under 60.000 USD?

Bitcoin handles i øjeblikket til omkring 64.000 USD. I løbet af de seneste 24 timer er BTC steget med 5,7 procent, og over de seneste syv dage er stigningen på lidt over tolv procent. Nedturen synes foreløbig at være stoppet. I de seneste dage har BTC-kursen trods alt konsolideret sig.

For Samson Mow er det klart, at den seneste vending i trenden betyder, at Bitcoin-kursen aldrig igen vil falde under 60.000 USD. En dristig påstand, da nogle analytikere heller ikke finder det urealistisk, at Bitcoin-kursen kan falde helt ned til 40.000 USD.

Bitcoin kursprognose på over en million USD?!

På lang sigt tror Mow endda på en Bitcoin-kurs på over en million USD. Selvom denne kurs måske ikke nås allerede det kommende år, er det kun et spørgsmål om tid. Mange sammenligner Bitcoin med guld og på baggrund af begrænsningen forventer de, at det enkle princip om udbud og efterspørgsel på lang sigt vil sikre en konstant stigende pris. Men den nuværende vending i markedssituationen gør sig især gældende for meme coins, der i løbet af de sidste 24 timer er steget med op til 20 procent. Nogle af de bedste performere inkluderer Pepe, Floki Inu, Dogwifhat, Bonk og Mog Coin. Pepe Unchained nyder også stor fremgang.

Top  Bitcoin: Er det kommende økonomiske katastrofe?

Pepe Unchained: Har meme coin potentiale?

Pepe Unchained er en ny meme coin, der fortsat er i pre-sale. Det betyder, at investorer stadig ikke kan handle den på krypto-børser. Ulempen ved de fleste pre-sales er eksklusiviteten. Køb er ofte kun forbeholdt kendte personligheder og store investorer. Pepe Unchained går en anden vej: Pre-salen er åben for alle, selvom antallet af tilgængelige tokens er begrænset. Kun 20 procent af tokenene tilbydes i pre-salen. Prisen per token stiger med hver runde af pre-salg. I øjeblikket kan en PEPU-token købes for 0,0084261 USD, men prisen stiger yderligere allerede om et par timer. Derfor kan tidlige pre-salg-investorer opnå en fortjeneste, før lanceringen finder sted. På bare en måned er der allerede indsamlet over 3,7 millioner USD – og hver dag kommer der hundredtusindvis af dollars til.

Investeringserklæring

Det er vigtigt at huske, at investering er spekulativt, og din kapital er i fare. Denne artikel er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og bør kun bruges af enkeltpersoner på en lovlig måde. Udfør din egen due diligence. Denne artikel er gratis at bruge, men vi kan modtage provisioner fra de virksomheder, vi tilbyder på denne side.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button