BitcoinKrypto News

Bitcoin Kurs Prognose: Wie entwickelt sich der Preis im September?

Kommer Bitcoin-bullmarkedet først efter halveringen?

Ifølge den populære kryptotrader og analytiker Doctor Profit betyder sejren for Grayscale ikke, at vi allerede befinder os i en ny bullmarked. Ifølge hans beregninger forventes Bitcoin først at begynde en ny rally efter halveringen i 2024.

På det tidspunkt kan reguleringsmyndighederne i USA godkende en eller flere længe ventede børshandlede Bitcoin-fonde (ETF’er). Godkendelserne af ansøgningerne fra Grayscale, BlackRock og andre velrenommerede finansielle virksomheder kan føre til betydelige strømme af kapital ind i kryptomarkedet, ifølge Doctor Profit.

For begyndelsen af måneden forventer Doctor Profit, at Bitcoin-kursen vil pendle sidelæns. Derefter forventer han en stigning i Bitcoin-volatiliteten, når de seneste inflationsdata for USA offentliggøres den 13. september 2023.

Den amerikanske centralbank vil på deres møde næste uge beslutte, om de vil fortsætte med at hæve renten eller sætte hævningerne på pause. Yderligere rentestigninger kan påvirke Bitcoin-kursen negativt, da den betragtes som en højrisiko-investering.

Derfor udelukker Doctor Profit i sin prognose ikke en yderligere nedgang i kursen til 24.000 dollars.

BTC-udtrækninger viser investorers tillid

Den populære analytiker PROFIT BLUE kommer med en lignende prognose. Han forudsiger også, at Bitcoin vil falde til 24.000 dollars. Alligevel bør medlemmerne af kryptosamfundet ifølge analytikeren også være opmærksomme på markedets positive signaler.

For eksempel har volumen af BTC-udtrækninger fra børserne for første gang i tre måneder overstået indbetalingerne. Disse data viser, at investorerne ikke er villige til at skille sig af med deres BTC. Jo færre sælgere der er, desto mere sandsynligt er det, at prisen på en aktivklasse stiger. På lang sigt kan investorernes optimisme derfor betale sig.

Top  Sådan finde de bedste Bitcoin gambling websteder i 2023

Angivne billeder er fiktionelle og anvendes ikke i den faktiske artikel.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button