BitcoinCardanoChainlinkKrypto News

Bitcoin-Kurs schießt in die Höhe: Ist das der Beginn einer neuen Trendbewegung?

Analyse

Kl. 11:30 den 24. august 2024 blev der oplevet øget handelsaktivitet, hvilket resulterede i købspres om eftermiddagen, og sent på aftenen steg Bitcoin-kursen markant.

Kursudvikling

Bitcoin (BTC) formåede med gårsdagens prisstigning at bryde ud af en to ugers sidelæns handel. Toppen af handelsintervallet lå på 61.850 USD. Efter de monotone bevægelser i de foregående to uger kunne dette signalere begyndelsen på en ny trendbevægelse.

Underperformerne kommer også med

Det er bemærkelsesværdigt, at opsvinget denne uge drives af den brede kryptomarked. Ofte har det i de seneste måneder været tilfældet, at inden for de mellemlange konsolideringsbevægelser blev opsvingene kun ledsaget af Bitcoin og en håndfuld Outperformers som f.eks. Binance, Solana eller Ether.

Nu begynder også de overordnede svage underperformere at komme i gang. Cardano, Avalanche, Polygon, Chainlink – alle har befundet sig i en massiv bjørnemarked siden foråret – og har oplevet markante stigninger i flere dage og overgår Bitcoin. Dette kunne være et meget positivt signal for de kommende uger og måneder.

Konklusion

For yderligere information om Bitcoins fremtid, hvorfor Ether stadig er et bekymringspunkt, og hvilke kryptovalutaer der kan overraske nu, er det værd at læse den aktuelle stock3 Kryptocheck. Disse vigtige udviklinger på kryptomarkedet udgives hver tirsdag eksklusivt for vores stock3 Plus-læsere! Brug koden STARTPLUS og få en måneds gratis prøveperiode!

Risikohinweis

Det skal bemærkes, at handel med kryptovalutaer er højrisikabelt og ekstremt volatilt. Derfor er det vigtigt at have en streng pengehåndtering.

Offenlegung wegen möglicher Interessenkonflikte

Forfatteren er investeret i følgende diskuterede værdipapirer eller underliggende aktiver på tidspunktet for denne analyse: Bitcoin BTC/USD (long)

Top  Interesse an XRP steigt aufgrund von SWIFT-Konkurrenz, Tokenisierung und Gerichtsfall

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button