Krypto News

Bitcoin-Kurs schwächelt und Altcoins folgen – IOTA20-Token erlebt Raketenstart

Bitcoin-kursen falder tilbage, efter at være steget tæt på årets højde

Bitcoin-kursen har længe holdt sig over 30.000 dollars mærket, tæt på årets højdepunkt. I de seneste dage viser Bitcoin dog tegn på svaghed og trækker også mange af de andre kryptovalutaer ned. Euforien omkring Bitcoin-ETF’er er forsvundet, og SEC-chefen, Gary Gensler, sparer ikke på krudtet, når det kommer til at tale dårligt om kryptomarkedet. Mens der kan være en skarpere korrektion i vente for Bitcoin, har den nye IOTA20-token fået en raketstart. Så det er måske nu det rette tidspunkt at købe $IOTA20 under presalget. Flere forsøg er blevet gjort for at understrege, at euforien omkring Bitcoin-ETF’er sandsynligvis kom for tidligt. Godkendelsen af ansøgningerne af tilsynsmyndigheden for de amerikanske børser fører til en langvarig undersøgelsesproces og skal på ingen måde opfattes sådan, at der ikke længere vil være forhindringer for sådan en ETF. Det synes nu at være gået op for investorerne. 30.000 dollars-mærket, som denne gang blev holdt i relativt lang tid, var ikke blevet overskredet i flere dage, og kursen er nu faldet under 29.000 dollars. Dermed starter den største kryptovaluta efter markedsværdi svagt ud i august. En udvikling, der kan fortsætte, som et kig på grafen afslører. IOTA – men nemmere. IOTA20 er her. Nu er det tid til at engagere sig i presalget.

Bitcoin-kursen oplever en nedadgående trend

Bitcoin-kursen falder uge efter uge til nye lavpunkter, og de Bollinger Bands bliver også brudt nedad til tider, hvilket kan ske når som helst med den aktuelle dynamik. Forløbet for EMA20-linjen er allerede vendt om. Den faldende linje bekræfter den kortsigtede trendændring, og EMA50 flader fortsat ud. Hvis den svage præstation fortsætter et par dage mere, vil der være et crossoversignal mellem EMA20- og EMA50-linjerne, hvilket vil blive betragtet som et yderligere bearish signal. På nuværende tidspunkt fungerer EMA50 som en modstand ved 29.330 dollars, som skal overvindes, før EMA20 ved 29.558 dollars kan tackles. Før det kan der ikke forventes en stigning tilbage til 30.000 dollars. Den aktuelle udvikling bringer også Bitcoin-kursen tæt på EMA-linjen for de seneste 100 dage (EMA100). En tilstand, der ikke er blevet observeret i lang tid i det hidtil stærkt bulliske miljø. Senest her bør tyrene tage over igen. Om det virkelig sker, kan vise sig allerede denne uge, da EMA100 i øjeblikket ligger på 28.478 dollars og snart kan blive testet. Hvis EMA for de seneste 100 dage også brydes, vil det være et yderligere bearish signal. Nogle positioner skal være sikret ved denne linje og vil derefter blive likvideret. Der vil først være støtte igen ved 26.500 dollars og senere ved 25.000 dollars. Om det virkelig sker, afhænger primært af, hvilke nyheder august har i vente for kryptomarkedet.

Top  G20-Staats- und Regierungschefs signalisieren Unterstützung für Krypto-Regulierungsempfehlungen

2.0-coins som et alternativ?

I tider, hvor der ikke opnås høje afkast med topkryptovalutaerne, er der stadig alternativer, der kan generere store gevinster. Selvom Bitcoin normalt angiver retningen for de 100 mest værdifulde kryptovalutaer, opnås der stadig ofte afkast på flere tusinde procent uden for de 100 største kryptovalutaer. Specielt 2.0-coins er for øjeblikket ofte årsag til betydelige gevinster. Udover PEPE2.0 og DOGE2.0, der har mangedoblet investorens kapital på kort tid, satte BTC20 sidst ugen fokus på sig selv, da den 6 millioner dollars presale blev udsolgt på få dage. Nu kommer IOTA20, en kryptovaluta, der også har potentialet til at stige 50 gange. Få mere at vide om IOTA20.

IOTA20 – Det mindre komplekse IOTA

I lang tid var IOTA blandt de 20 største kryptovalutaer. Med sin specialisering inden for Internet of Things – tingenes internet – har IOTA en anvendelsescase, der har fremtidsmuligheder. Dog blev kompleksiteten og centraliseringen en hindring for IOTA, hvilket betyder at den aktuelle kurs ligger 97% under rekordhøjden. Med IOTA20 har investorer nu mulighed for at drage fordel af en enklere, decentral token på Ethereum-blockchainen. Konceptet er overbevisende og har allerede inden for de første timer indsamlet mere end 30.000 dollars fra investorer. Presalget af IOTA20 er kun lige begyndt og forventes at blive udsolgt hurtigt med en presalgsstørrelse på omkring 2 millioner dollars. Dette betyder, at IOTA20 har en relativ lav markedsværdi ved lancering, hvilket selv hvis IOTA20 kun opnår samme niveau som det aktuelle IOTA, vil resultere i en gevinst på 100 gange det investerede kapital for investorerne. Ud over muligheden for potentielle kursstigninger kommer IOTA20 også med en staking-mekanisme, der giver mulighed for at generere passiv indkomst gennem tokenen. Køb IOTA20 i presale nu.

Top  Bitcoin-ETFs von Invesco und Galaxy werden auf der DTCC-Website gelistet: Spekulationen über bevorstehende Zulassung

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button