BitcoinKrypto News

Bitcoin Kurs soll auf $38.130 fallen

Bitcoin Kurser I Frit Fald: Hvad Kan Vi Forvente?

Den seneste nedadgående tendens for Bitcoin-kursen har fået flere kryptoanalytikere til at forudsige endnu større fald for den nærmeste fremtid.

Bitcoin Kurs Så Til $38.130 Falde

Ali Martinez, en kendt kryptocurrency-analytiker, har delt en bekymrende forudsigelse for den kortsigtede prisudvikling af Bitcoin. Ifølge Martinez kan den seneste salgscyklus få prisen til at falde til under $38.130.

Martinez påpeger, at kortsigtede ejere kan opleve tab, hvis prisen falder under dette niveau, hvilket potentielt kan udløse en ny bølge af paniksalg, da disse ejere vil forsøge at minimere deres tab.

Han har dog understreget, at baisse kun er midlertidig, og han forudsiger, at Bitcoin’s opcyklus vil nå sit højdepunkt ved slutningen af 2025. Han hævder, at den nuværende tilstand af Bitcoin kan sammenlignes med tidligere optællingsfaser, der varede fra “2015-2018 og 2018-2022”, og at markedsestimater tyder på, at BTC kan nå en ny højdepunkt inden oktober 2025.

Ifølge Martinez’ analyse har han forudsagt et “600 dages langt bullish momentum” for Bitcoin, der vil give investorer fremtidige gevinster på lang sigt.

Historiske Trends Peger På Yderligere Priskorrektioner

Charlie Bilelo, Chief Market Strategist hos Creative Planning Investor, har konstateret, at historiske tendenser tyder på yderligere priskorrektioner. Han påpeger, at ved enhver markant begivenhed i Bitcoin’s historie har der altid været bemærkelsesværdige priskorrektioner.

Bilelo fremhæver, at Bitcoin oplevede et 84 % pullback efter Bull-Run i december 2017. Han nævner et lignende scenarie, der fandt sted i oktober 2021, hvor rallyet efter godkendelsen af BTC-futures-ETF’et blev efterfulgt af en 78 % retret.

Top  Bitcoin Runes: Hyppigt hypede digitale mønter miste momentum

Dette mønster ser ud til at manifestere sig delvist, som stigningen i BTC-prisen tidligere i år på grund af godkendelsen af BTC-spot-ETF’en viser. Bilelo påpeger, at der siden søgsmålet af produkterne af SEC har været et “20 % retracement”.

På tidspunktet for artiklen ligger prisen for Bitcoin på $39.933, hvilket svarer til et tab på 5,9 % i løbet af de seneste 7 dage.

Så hvad kan vi forvente af Bitcoin-kursen i den nærmeste fremtid? Hvis disse analytikere har ret, kan vi muligvis se yderligere fald for Bitcoin inden en mulig genopretning på længere sigt. Det er vigtigt at huske, at kryptomarkedet kan være volatilt, og investorer bør altid være opmærksomme på de potentielle risici, der er forbundet med handel med kryptoaktiver.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button