BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kurs steigt nach Fed-Zinssenkung: Kryptowährung profitiert von Anlageformen-Favorisierung

Bitcoin stiger efter Feds store rentesænkning

Bitcoin-kursen steg torsdag morgen, efter at den amerikanske centralbank, Federal Reserve, havde foretaget en markant rentesænkning aftenen før. På handelsplatformen Bitstamp blev den ældste og mest kendte kryptovaluta handlet til 62.100 dollars, hvilket var en stigning fra dagen før, hvor den lå omkring 60.000 dollars.

Stærkere rentesænkning end forventet

Federal Reserve sænkede lederrenten til en sats mellem 4,75 procent og 5,00 procent, hvilket var den første rentesænkning siden 2020. Den på 0,50 procent var stærkere end hvad analytikere havde forventet, da de i gennemsnit kun havde forventet en sænkning på 0,25 procentpoint. Da Bitcoins ikke genererer markedsrenter, drager kryptovalutaen fordel af lavere renter, f.eks. på statsobligationer.

Positiv stemning på finansmarkederne

Den betydelige rentesænkning i USA skabte en generelt positiv stemning på de internationale finansmarkeder. Den øgede risikovillighed blandt investorer kunne også ses i Bitcoin’s stigning. Carolien Mauron fra Handelshuset Orbit Markets udtalte, at det voldsomme rentespring i starten af rentevendingen var en “fantastisk nyhed” for risikofyldte investeringer som Bitcoin.

Kilde: dpa-AFX

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Shiba Inu Price Prediction: SHIB kan eksplodere til $0.00003000 - Vil historien gentage sig med en 822% stigning i oktober?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button