BitcoinCardanoEthereumKrypto News

Bitcoin-Kurs stürzt ab: Verstopftes Blockchain-Netzwerk führt zu Verlusten von 166 Millionen Dollar

Bitcoin Kursen starter den nye uge med et fald, efter at en stigning i ordinals-prægning i weekenden har ført til en overbelastning af blockchain-netværket. Data viser, at BTC-kursen faldt med cirka 2,4 % til $40.852 under de asiatiske handelstider, hvilket minder om starten af den foregående uge.

Andre alternative kryptovalutaer med høj markeds kapitalisering som Ethereum, Solana, Cardano og Avalanche har også oplevet betydelige tab på mellem 2 og 5 % i løbet af handelstiderne.

166 Millioner Dollars Likvideret

Coinglass data viser, at det seneste prisfald har forårsaget tab på omkring 166 millioner dollars for cirka 85.000 krypto-handlende med aktive positioner på markedet. Opdelingen af disse likvidationer viser, at langsigtede handlende led tab på i alt 136 millioner dollars, mens kortsigtede handlende mistede 30 millioner dollars.

Handlende med BTC-positioner har samlet set lidt tab på over 40 millioner dollars, fordelt på forskellige positioner. Langsigtede positioner, som spekulerer i højere BTC-priser, bidrog med 38 millioner dollars til dette beløb, mens kortsigtede positioner, der satser på lavere priser, udgjorde 7 millioner dollars.

Ethereum-investorer har også lidt betydelige tab, da cirka 20 millioner dollars blev likvideret fra langsigtede positioner og 2,66 millioner dollars fra kortsigtede positioner.

På tværs af alle børser har Binance og OKX oplevet de største tab med likvidationer på over 74 millioner dollars og 42 millioner dollars, henholdsvis. Den største enkelte tab var en langsigtede handlende på BTC-kursen via BitMEX til en værdi af 10 millioner dollars.

Overbelastet Netværk

I løbet af weekenden førte en stigning i ordinals-inskriptioner til et overbelastet blockchain-netværk, hvilket ifølge BitInfoCharts-data øgede den gennemsnitlige transaktionsgebyr for Bitcoin til over 37 dollars.

Top  Analyse af mistænkelige Bitcoin-købsaktiviteter på Bybit og Deribit i lyset af gårsdagens flash-stigning

Data fra Mempool viser også, at dette førte til over 288.000 ubekræftede transaktioner. I starten af måneden førte ordinals til opvarmede debatter i BTC-fællesskabet. Purister argumenterede for, at disse aktiver udnyttede en sårbarhed i Bitcoin Core for at spamme blockchain.

Mange i fællesskabet er imidlertid uenige i dette synspunkt og argumenterer for, at inskriptioner aldrig vil stoppe og udgør en udvikling af blockchain-netværket.

Interessant nok blev en lignende tendens observeret på Ethereum Virtual Machine (EVM)-kompatible chains som Avalanche, Polygon og Arbitrum, hvor brugerne i løbet af weekenden brugte mere end 10 millioner dollars i transaktionsgebyrer, som et Dune Analytics Dashboard fra Hildobby viser.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button