BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kurs stürzt nach Raketenangriff auf Israel ab: Ist der Crash vorbei?

Bitcoin-kursen oplevede et markant fald i løbet af to dage, hvor den gik fra 67.000 $ til 59.000 $. PlanB mener, at den nuværende sidelæns bevægelse på Bitcoin-markedet er usædvanlig. BTC står over for modstand nær 62.000 $ og er i fare for at falde til 56.000 $.

2024 “Bitcoin-Seitwärts-Bullenmarkt ist seltsam”, siger Top-Analyst

I en nylig markedsanalyse har PlanB, skaberen af Stock-to-Flow-modellen (S2F), bemærket, at Bitcoin har handlet sidelæns mellem 60.000 og 70.000 $ i otte måneder. Dette er usædvanligt, da priserne historisk set er steget under bull markets.

PlanB Stock-to-Flow (S2F) Modell

Sidelæns bevægelsen kan skyldes manipulation, men det er tvivlsomt, at den vil vare otte måneder. En anden forklaring er en Pre-Halving-Pump, dvs. en stigning i prisen før halveringseventet. Denne stigning kom for tidligt og resulterede i en flad fase.

PlanB har sammenlignet perioden 2019-2020 med den aktuelle situation og konstateret, at begge perioder havde en stigning inden halveringen og derefter en flad fase. Det positive er, at den glidende gennemsnit stadig stiger.

Han argumenterer for, at den nuværende flade Bull-Run skyldes, at store købere venter på USA’s valg i november. En demokratisk sejr kunne være dårlig for Bitcoin, hvilket kan forklare den sidelæns prisbevægelse.

BTC-Prisstatistik i dag

  • Bitcoin Dominans: 54,4 % ⬆
  • Markedsværdi af Bitcoin: 1,215 billioner dollars ⬇
  • Cirkulerende udbud: 19,762 millioner ⬆
  • Procentdel af mined: 94,11 %

Seneste Bitcoin-Prisanalyse

I sidste uges markedsoversigt steg Bitcoin-prisen markant på baggrund af ETF-strømme. Det blev forventet, at BTC-prisen ville fortsætte med at stige og teste 70.000 $-mærket, før den besluttede sig for næste træk.

Top  M&G Plc investerer i krypto: Hvad betyder det for markedet?

BTCUSDT-Diagram fra Tradingview
Frygt, usikkerhed og tvivl, udløst af Irans angreb på Israel onsdag, førte dog til et markedscrasj. Bitcoin-prisen faldt fra 67.000 $ til lidt under 60.000 $. BTC-prisen har siden genskabt sig og handler nu til 61.523 $, en stigning på 1,5 % i de sidste 24 timer.

Bitcoin-Prisanalyse: Alle øjne på 56.000 $

Bitcoin-prisdiagrammet viser to likviditetsjagter (Sell-Side-Jagd), hvor BTC-prisen blev presset i likviditetszoner nær 64.000 $ og 66.000 $. Efter disse likviditetsjagter er prisen faldet til området omkring 61.500 $, under en vigtig tilbudszone.

En vigtig støttezone ligger omkring 56.000 $, hvilket er afgørende, da det matcher tidligere likviditets- og efterspørgselszoner fra midten af august og begyndelsen af september.

På den anden side er hovedmodstanden ved 62.000 $, hvor en tilbudszone fungerer som et loft for prisen.

BTCUSDT-Diagram fra Tradingview
BTC står i øjeblikket over for stærk modstand nær tilbudsområdet på 62.000 $, og de mange likviditetsjagter indikerer risiko for yderligere nedadgående pres mod 56.000 $. Hvis prisen falder under 60.000 $, forventes mere salgspres.

ANSVARSFRASKRIVELSE: De oplysninger, der er indeholdt i denne artikel, er baseret på aktuelle begivenheder, tekniske diagrammer, pressemeddelelser fra virksomheder og forfatterens konklusioner. Artiklen kan indeholde fejl, og du bør ikke træffe investeringsbeslutninger udelukkende på grundlag af de oplysninger, der er indeholdt heri.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button