BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kurs vor weiterem Anstieg: Zinssenkungen und steigende Liquidität könnte den Krypto-Markt 2024 explodieren lassen

Global Likviditet og dens Indflydelse på Kryptomarkedet

Mange kryptokurver konsoliderer stadig bullish. Bitcoin hælder over 68.000 dollars. Der har været kursgevinster på omkring 10 procent i sidste uge. Det ser ud til, at Bitcoin er brudt ud – men der kræves sandsynligvis en yderligere katalysator for at skubbe BTC mod 100.000 dollars. En ny pengepolitisk cyklus er klart en af de mest sandsynlige årsager, da centralbankerne normalt tænder trykpresse igen ved den enorme statsgæld på verdensplan. Landene har simpelthen ikke råd til høje rentesatser.

Nu er der også et klart sammenhæng mellem stigende likviditet og Bitcoin-markedet. Med 26 rentenedsættelser i september ser Bull-Run stadig mere sandsynlig ud.

Zinssænkningerne verden over fører til spændende forventninger om, at kryptokurverne vil eksplodere i 2024. De er planlagt for at fremme økonomisk vækst og løsne de finansielle vilkår. Den globale tendens til lavere renter viser, at mange lande forsøger at støtte økonomien ved hjælp af billigere lån. Dette kan også være til fordel for Bitcoin-markedet.

Global likviditet er et godt indikator for økonomisk likviditet. En stigende global likviditet signalerer mere tilgængelig kapital, hvilket typisk fører til en lempelse af finansielle vilkår og øget efterspørgsel efter risikable aktiver som Bitcoin.

Prognoser viser, at global likviditet er brudt ud af sit stigende kilemønster og når nye højder. Når pengepressen kører, mærker krypto det.

I 2024 fortsætter udviklingen af Meme-Coins med en levende følgeskare. Risikovillige investorer leder stadig efter små mønter med potentiale. Flockerz er et af de mest spændende projekter på dette område med sit innovative “Vote-to-Earn” -model.

Det centrale ved Flockerz er dets decentrale autonome organisation, hvor fællesskabet har indflydelse på projektets fremtid. Jo flere token en bruger har, jo større indflydelse har de – et system, der sigter mod at skabe gennemsigtighed og demokrati.

Top  Ethereum-kurs stiger efter SEC-opgivelse af undersøgelse

Flockerz sigter på at styrke fællesskabets engagement og etablere projektet langsigtet som et decentraliseret økosystem. Investorer har stadig 48 timer til at købe FLOCK til den nuværende pris før det når 1 million dollars.

Bemærk: Investering er spekulativ, og din kapital er i fare. Denne hjemmeside tilbydes gratis, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på siden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button