BitcoinKrypto News

Bitcoin-kursen dykker efter Mt.Gox-nyheder: Hvad kan investorer forvente?

Bitcoin-kursen falder med fem procent

Bitcoin har oplevet en betydelig værdinedgang på det seneste, hvor kursen faldt fra 60.000 dollar til under 58.000 dollar på bare 15 timer. Dette svarer til en nedgang på fem procent. Selvom kursen svagt steg igen torsdag, kunne den stadig ikke krydse den afgørende grænse på 58.000 dollar.

BTC Echo rapporterer, at Bitcoin blev handlet til 57.992 dollar ved 13.10-tiden. Midt i marts nåede Bitcoin sit hidtil højeste niveau med 73.738 dollar. De nuværende kursfald udgør omkring 21 procent.

Insolvensforvalter udbetaler kunder fra Mt.Gox

Analytikere tilskriver Bitcoins kursfald primært en meddelelse fra insolvensforvalteren for den fejlede kryptobørs Mt.Gox. Han har bebudet, at en stor mængde Bitcoin (BTC) vil blive overdraget til skadelidte kreditorer. Disse kreditorer har ventet i årevis på en tilbagebetaling af deres mønter.

Efter børsens sammenbrud i 2014 mistede brugerne i alt 850.000 BTC, hvoraf 142.000 BTC blev reddet og nu ventes at blive returneret til deres retmæssige ejere.

Muligt Bitcoin-overudbud fra Mt.Gox-kreditorer?

Det er uklart, hvordan de tidligere Mt.Gox-kunder vil handle nu. Hvis en betydelig del af dem ønsker at sælge de reddede Bitcoin-beholdninger på kort sigt, vil det resultere i et overudbud af Bitcoin på markedet. Indtil videre har markedsovervågerne fra Glassnode dog ikke registreret større BTC-transaktioner.

Bekymringer om et potentiel Bitcoin-overudbud stammer også fra det faktum, at retshåndhævende myndigheder sidder på store BTC-beholdninger, som de har beslaglagt fra kriminelle.

Bitcoin-ejere venter på Fed’s rentenedskæringer

Den generelle nedadgående stemning på kryptomarkedet er også forbundet med den amerikanske centralbank, Federal Reserve. Det er uklart hvornår og i hvilket omfang Fed vil lette sin pengepolitik. Når rentesatserne er relativt høje, har investorerne mange muligheder for at investere deres penge profitabelt, hvilket kan påvirke kryptomarkedet negativt.

Top  Prominent hval bliver offer for phishing-angreb: Den mest almindelige og dyreste form for svindel.

En nylig undersøgelse forudsiger en ny vækst i Bitcoin-kursen senere på året, men den usikre rentepolitik skaber fortsat tvivl på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button