BitcoinKrypto News

Bitcoin-kursen falder: Marktteilnehmer sælger efter nå 70.000 dollar

Bitcoin-kurs falder, men tabene er begrænsede

Kursen på Bitcoin faldt igen tirsdag, men tabene var mindre i forhold til starten af ugen. Den ældste og mest kendte kryptocurrency blev handlet til 66.700 dollars på handelsplatformen Bitstamp, lidt lavere end om morgenen.

Markedsdeltagere tager Kasse

Analytiker Timo Emden fra Emden-Research kommenterede, at markedsdeltagerne tager kasse efter at have nået den psykologiske 70.000-dollargrænse på kryptomarkedet. Desuden forventes det, at investorerne vil afvente med køb inden den amerikanske centralbanks rentebeslutning på onsdag.

Trumps udtalelser driver kursen op

Bitcoin steg mandag på grund af udtalelser fra den republikanske præsidentkandidat Donald Trump, der sagde, at han vil instruere den amerikanske regering om ikke at sælge beslaglagte kryptocurrency i retssager, men i stedet bruge dem som grundlag for en “strategisk Bitcoin-reserve.”

Advarsler om store kursfald

I løbet af de seneste fire måneder har Bitcoin primært bevæget sig mellem 60.000 og 70.000 dollars. Kursudviklingen i de seneste uger viser dog, hvor volatil handlen kan være, og der advares igen og igen om mulige store kursfald i kryptocurrencymarkedet.

Kilde: dpa-AFX

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Mysteriet om den forbandede Bitcoin-kunst: En kryptisk besked åbner for spekulationer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button