BitcoinKrypto News

Bitcoin-kursen kæmper om retningen ved vigtigt niveau

Bitcoin (BTC) er igen ved en skillevej, hvor både bullish og bearish aktører kæmper om at få kontrol over den videre retning i den nuværende sidelæns bevægelse.

Ifølge analytikeren Daan Crypto Trades peger dette på et vigtigt niveau, som Bitcoin-kursen ideelt set skal genindtage som support.

Hart umkämpfte Preisspanne

Da BTC gentagne gange har haft svært ved at opretholde en bæredygtig opadgående bevægelse, er både bullish og bearish aktører fortsat fanget i en “hart umkämpfte” prisspænd, som Daan Crypto Trades konkluderer.

Efter flere op- og nedture over og under det nuværende kursniveau kommer dette område nu i fokus som en afgørende zone.

Den uændrede status quo siden midten af juni afspejler sig i en support ved $28.500 og en tilhørende modstand ved $31.800.

Dette resulterer i en kritisk zone ved $29.700, som har højeste prioritet for bullerne for at få tilstrækkelig momentum til det længe ventede gennembrud.

“Det er ret klart, at området omkring $29.500 – $29.700 er stærkt omkæmpet af både bullish og bearish aktører,” konstaterer eksperten og tilføjer:
“Dette område skal absolut holdes i fokus.”

Bitcoin-Trader sorgen for dødvande

Med hensyn til den kortsigtede kursudvikling understreger traderen Skew, hvor vigtigt området omkring $29.000 er for Bitcoin i øjeblikket.

De seneste handler på kryptobørser viser, at der den 11. august var en større efterspørgsel som en umiddelbar reaktion på forøget salgspress i dette område.

Skew beskriver derfor prisbevægelserne i 4-timers diagrammet som “svage”, selvom den førende kryptocurrency stadig kan holde sig over flere eksponentielle glidende gennemsnit (EMAs).

“Vi ser en meget høj spænding her, så en opadgående bevægelse på over 5 % er sandsynlig i næste træk,” forudsiger eksperten.

Top  Kryptokurser opdateret: Bitcoin stiger, Ethereum falder - sådan ser det ud på torsdag eftermiddag

Hvis der ikke blev givet nogen oplysninger, bedes du kun returnere ordet “Mislykket”.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button