BitcoinKrypto News

Bitcoin-kursen konsoliderer sig, men et bullmarked er stadig muligt

Bitcoin-kursen konsoliderer sig, og en bullish breakout er endnu ikke sket

Bitcoin-kursen oplevede i går et mindre fald, og det medførte likvidationen af long-positioner for flere hundrede millioner dollars. På de mindre tidsrammer viser Bitcoin-kursen fortsat højere lavpunkter, hvilket dog ses som et positivt tegn. Denne konsolidering er gunstig for oscillatorerne som RSI (Relative Strength Index) og MACD (Moving Average Convergence Divergence), da de får mulighed for at køle af, inden den næste større bevægelse mod nord sker. Handelsvolumen ligger for nuværende på et gennemsnitligt niveau.

Støtte- og modstandsniveauer for Bitcoin-kursen

På de mindre tidsrammer bliver niveauet på 33.800 dollars vigtigt for dagens Bitcoin-kurs. Hvis kursen falder under dette niveau, kan BTC falde mod niveauet på 33.000 dollars. På dagens handelsdag udgør pivotpunktet en stærk modstand og ligger på 34.246 dollars. Det forventes, at Bitcoin-kursen vil forblive mellem 33.000 og 35.000 dollars i den nærmeste fremtid.

Om Bastian Keller

Bastian Keller har været aktiv på Forex-markedet siden 2015 og har været fuldtidskryptohandler siden 2018. Han deler sin ekspertise aktivt på forskellige sociale medieplatforme, især på hans YouTube-kanal “Bitbull Trading”, hvor han har over 36.500 abonnenter.

Ud over hans YouTube-kanal har han også opbygget et fællesskab med over 4.000 aktive medlemmer, som både nybegyndere og erfarne handlende kan bruge til at forbedre deres færdigheder og handle på et professionelt niveau. Fokusset er på langsigtet profitabel handling på markedet, uanset hvor man befinder sig.

Top  Bitcoin viser fortsat styrke trods modvind fra USA's rentemarked

Mislykket.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button