BitcoinKrypto News

Bitcoin-kursen styrtdykker med 8% – Hvad betyder det for investorer?

Den seneste udvikling på Bitcoin-markedet viser, at der igen er blevet opbygget store Longpositioner, hvilket har ført til, at der nu er sket en såkaldt ‘Longsqueeze’ på de asiatiske finansmarkeder. Dette har resulteret i, at Bitcoin-kursen faldt med 3.500 US-dollars i løbet af få minutter, hvilket svarer til en samlet nedgang på 8 procent. Dette har også medført likvidationer for en halv milliard US-dollar.

På nuværende tidspunkt handles Bitcoin til en kurs på 42.500 US-dollar, hvilket er en stigning fra det tidligere niveau på 40.500 US-dollar. Selvom kursen faldt dramatisk, er der håb om, at den vil stabilisere sig igen efter at have fyldt noget af det tabte igen. Den seneste uge har set Bitcoin-kursen slutte på 44.000 US-dollar, hvilket er ottende uge i træk med en positiv afslutning.

Vigtige supports og modstande for Bitcoin-kursen inkluderer en supportmarke på 40.500 US-dollar og en modstandsmarke på 43.800 US-dollar.

Denne udvikling på Bitcoin-markedet er blevet analyseret af Bastian Keller, en erfaren trader inden for både Forex- og Krypto-markederne. Keller har opbygget en betydelig online tilstedeværelse gennem sin YouTube-kanal “Bitbull Trading” og en community med over 4.000 aktive medlemmer. Han deler sin ekspertise og hjælper både begyndere og erfarne handlende med at forbedre deres færdigheder inden for markedet med fokus på langvarig profitabilitet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin-Bullen med kortvarig støtte: 70.000 US-Dollar på dagsordenen igen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button