BitcoinDogecoinEthereumKrypto News

Bitcoin Kursprognose: Analytikere er uenige om næste skridt

Bitcoin-kursen har i denne uge formået at bryde ud af sin sidevejsbevægelse mellem 57.000 og 62.000 dollars. Nogle analytikere har talt om, at der efter denne udbrud hurtigt kan komme en løb imod en ny all-time high. Dog er der endnu ikke noget tegn på dette i dag. Betyder det, at den positive stemning på markedet allerede er forsvundet, eller bevæger den største kryptovaluta efter markedsandel sig faktisk mod en ny all-time high?

Kursen er let nedadgående

Efter at bitcoin-kursen i går steg til næsten 65.000 dollars, er der i dag let faldende tal. Dette er dog ikke noget at bekymre sig om. I weekenden er der generelt mindre aktivitet på kryptomarkedet, og et fald på 1-2 % en søndag er ikke unormalt. I øjeblikket handler Bitcoin lige under 64.000 dollars og dermed stadig 7 % højere på ugentlig basis.

Analytikere med forskellige prognoser

Mens flertallet af eksperter er enige om, at bitcoin-kursen på mellemlang til lang sigt vil stige til over 100.000 dollars, er der uenighed om de kortsigtede prognoser. Den kendte analytiker Michael van de Poppe har sagt, at det at overskride 62.000 dollar-niveauet ville være tilstrækkeligt til at udløse en løb mod en ny all-time high i de efterfølgende 2 uger. Rekt Capital er dog af en anden mening.

Rekt Capital fortæller sine næsten 500.000 følgere på X, at en stigning til 65.000 dollars er nødvendig for at presse kursen op i området 71.500 dollars. Efter at have overskredet 62.000 dollars-niveauet vil han endnu ikke nævne en ny all-time high. Faktisk viser historiske data, at september måned muligvis bliver vanskelig for Bitcoin, mens det sidste kvartal potentielt kan blive en stærk stigning.

Top  Elon Musk vil muligvis omdanne Twitter til en "opdateret version af PayPal" med lave transaktionsomkostninger.

Pepe Unchained efterspørgsel eksploderer

Pepe Unchained ($PEPU) er en ny mønt, der i øjeblikket stadig er tilgængelig i pre-sale, hvor efterspørgslen allerede er eksploderet. Inden for kort tid har investorer købt $PEPU-tokens for over 10 millioner dollars. Dette skyldes ikke kun den nuværende hype om meme mønter, Pepe Unchained har også en særlig funktion med sig. Udviklerne arbejder nemlig på en helt egen blockchain. Dermed er $PEPU den første meme mønt, der bringer en Layer 2 til Ethereum med sig, hvilket muliggør hurtigere og billigere transaktioner.

Det viste sig allerede med Dogecoin (DOGE), at en meme mønt med sin egen blockchain kan være meget succesfuld. Dog repræsenterer PEPU’s Layer 2 en udvidelse til Ethereum-økosystemet. Inden længe kunne hundreder af nye projekter blive lanceret på PEPU-Chain, hvor $PEPU-tokenene ville spille en central rolle. Analytikere antager derfor, at $PEPU-kursen efter noteringen på kryptobørserne hurtigt vil kunne stige med flere gange.

Konklusion

Uanset om september måned bringer yderligere prisfald eller ej, forventer analytikere et kursmål på 100.000 dollars inden udgangen af året. Skulle dette ske, ville de fleste Altcoins sandsynligvis også stige betydeligt, især nye kryptovalutaer, der har enormt potentiale, hvis man er villig til at tage den øgede risiko. Der kan opnås gevinster på tusinder af procent. Især med den nye Pepe Unchained ($PEPU) kunne en sådan kurs eksplosion være forestående.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button