BitcoinKrypto News

Bitcoin Kursprognose: Könnte ein Anstieg um 6.300 Prozent bevorstehen?

Med Bitcoin’s stigende institutionelle interesse og teknologiske fremskridt er efterspørgslen efter denne digitale valuta uden sidestykke. Denne øgede efterspørgsel, kombineret med et begrænset udbud, kunne føre til en utrolig prisstigning på 6.300 procent.

Voksende institutionel efterspørgsel efter Bitcoin

På kernen af denne prognose ligger det enkle, men dybtgående princip om udbud og efterspørgsel. Arkitekturen bag Bitcoin garanterer, at der aldrig vil blive skabt mere end 21 millioner BTC. I dag er cirka 93,5 procent af disse allerede skabt. Denne knaphed driver værdien af BTC opad.

Michael Saylor, stifter og CEO af MicroStrategy, har påpeget, at minearbejderne vil have skabt 99 procent af alle Bitcoins inden 2035. Dette kunne indvarsle en ny æra af vækst, drevet af knaphed og en “Bitcoin Gold Rush”, udløst af lanceringen af BTC Spot ETF’er. Saylor udtalte:

“Jeg tror, at vi befinder os i æraen for Bitcoin Gold Rush. Den startede i januar 2024 og vil vare indtil cirka november 2034. Modstanden vil aftage. Dagen vil komme, hvor BTC Gold overhaler og handles højere end S&P Index ETF’er.”

Den stigende interesse for ETF’er, især BlackRock’s iShares Bitcoin Trust, der på rekordtid har opnået et forvaltet kapital på over 10 milliarder USD, står ikke kun i skarp kontrast til udviklingen af traditionelle guld ETF’er, men accelererer også markant momentum bag BTC.

De dramatiske strømme ind i ETF’er, der langt overstiger strømmene ind i guld ETF’er, bekræfter denne institutionelle entusiasme og signalerer en paradigmeskift inden for værdilagring. Will Clemente, grundlægger af Reflexivity Research, pegede på det usædvanlige tempo for disse strømme. Han antydede en tænkning forandring i investorernes præference fra guld til Bitcoin. Clemente udtalte:

“Strømmene ind i Bitcoin ETF’er har på absolut ingen måde overgået strømmene ind i guld. Ikke engang næsten, fuldstændigt overgået, decimeret.”

Institutioner og banker åbner sig i stigende grad for Bitcoin-transaktioner, drevet af deres største kunders pres, og baner vejen for en bred institutionel indgang i kryptomarkedet.

Top  Binance entschädigt Nutzer efter pludselig stigning i værdien af Anchored Coins Euro

Hvordan BTC-kursen kan stige med 6.300 procent

Ud over den institutionelle accept og teknologiske lempelse ligger den teoretiske basis for Bitcoin’s potentielle kursudvikling i Giovanni Santostasi’s “Power Law” model. Denne model, som udnytter matematikken bag naturlige fænomener, forudsiger en opadgående bevægelse for BTC mod 10 millioner USD inden 2045.

I modsætning til traditionelle lineære modeller, der ofte giver et kaotisk billede af kursudviklingen, giver Power Law-modellen en logaritmisk perspektiv. Det antyder derfor et mere forudsigeligt og ordnet vækstmønster. Santostasi forklarede:

“Den enkle grafik, man ofte ser på tv og også Jim Cramer taler om, ser ret kaotisk ud. Men så snart du anvender logaritmen på y-aksen, får du et helt andet billede: Uorden forsvinder til fordel for et klart og tiltalende mønster. Det viser sig dog, at vores øje ikke er trænet til at se et potenslovmønster i sådanne kurver direkte.”

Selvom optimisme omgiver Power Law-modellen, er det vigtigt at erkende de iboende usikkerheder i kryptomarkedet. Kritikere af matematiske modeller i finansverden advarer mod at stole for meget på sådanne forudsigelser. De understreger markedernes uforudsigelighed og potentialet for eksterne begivenheder, der kan forstyrre selv de stærkeste prognoser.

Selvom vejen til en opadgående rally på 6.300 procent er usikker, positionerer udbuds- og efterspørgselsloven Bitcoin som en transformerende kraft i finanssystemet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button