Krypto News

Bitcoin-legende Adam Back vædder 1 million satser på, at kursen når 100.000 dollars før halveringen

Adam Back vædder om Bitcoin-kurs på $100.000 før Halving

En af de tidlige pionerer inden for kryptovaluta, Adam Back, som er CEO for Blockstream, er meget optimistisk omkring Bitcoin-kursens fremtid. Han er så sikker på, at kursen vil nå et All-Time High (ATH) på over $100.000 inden Halving i 2024, at han endda vædder en million dollars på det.

I en samtale på Twitter den 7. august indgik Back et væddemål med en bruger ved navn @Vikingobbitcoin. Han væddede på, at Bitcoin ville nå $100.000 inden den 31. marts 2024. Vikingo sagde derimod, at han ikke troede, at det ville ske før 2025.

En vigtig dato før Halving

Det dato, som væddemålet drejer sig om, ligger omkring en måned før Halving, som er planlagt til den 26. april. Back mener nemlig, at kursen “sandsynligvis” vil nå et nyt All-Time High inden selve Halving-datoen.

Det er interessant at se, at en kendt person som Adam Back har så stor tro på Bitcoin og dets potentiale til at nå nye højder. Det kan være med til at skabe en positiv stemning omkring kryptovalutaen og tiltrække flere investorer.

Vi må vente og se, om Back får ret i sin spådom. Men uanset udfaldet af væddemålet, er det tydeligt, at Bitcoin stadig er i centrum for mange diskussioner og fortsætter med at være en vigtig spiller på markedet.

Kilder:

Top  Northstake bliver validator på Polygon Blockchain: Hvad betyder det for institutionelle kunder?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button