BitcoinKrypto News

Bitcoin-Marktanalyse: Ende der Liquiditätslücke und neue Höchststände erreicht

I sit seneste forskningsnyhedsbrev har det kryptoforskningsfirma Kaiko analyseret en interessant udvikling på Bitcoin- og kryptomarkedet. Det handlede om den såkaldte “Alameda-lækage”, som i nogen tid havde haft massive virkninger på markedet. Denne likviditetskløft opstod, efter at kryptobørsen FTX og deres søsterselskab Alameda Research brød sammen. Alameda var tidligere en af de vigtigste market makers og leverede betydelig likviditet til markedet.

Efter Alameda’s sammenbrud fortsatte likviditetskløften, da market makers ventede og håbede på en bedring af stemningen og handelsaktiviteten. Dog har Kaiko for nylig forklaret, at denne kløft ikke længere eksisterer. Markedets dybde er næsten fuldt ud genoprettet siden sidste uge og er tilbage på niveauet før FTX’s sammenbrud.

Kaiko tilføjede, at Bitcoin-markedets dybde er steget med 40% siden begyndelsen af året og kortvarigt endda har overskredet præ-FTX-gennemsnittet. Denne stigning tilskrives hovedsageligt stigningen i Bitcoin-prisen, som er steget markant siden godkendelsen af ​​spot-Bitcoin ETF’er af SEC i januar.

Bitcoin-prisen er steget med ca. 50% siden begyndelsen af året og har allerede nået nye rekorder, herunder en ny all time-high på $73,750. Samtidig er handelsomkostningerne på de store amerikanske kryptobørser Coinbase, Kraken og Bitstamp faldet.

Kaiko understregede også, at Bitcoin-til-guld-forholdet fortsætter med at nærme sig sit all time-high, og at Bitcoin endda overhaler guld. Bitcoin ETF’er har tiltrukket 11 milliarder dollar siden januar, mens fysisk sikrede guld-ETF’er har oplevet udstrømninger. Dette kunne tyde på, at investorer betragter Bitcoin som en “ny global værdibevarende aktiv”.

Alt i alt viser udviklingen på Bitcoin- og kryptomarkedet, at situationen er forbedret, og likviditetskløften tilhører fortiden. Investorer og interessenter følger spændt med i den videre udvikling og spekulerer over potentiale fremtidsudsigter for Bitcoin og andre kryptokurver.

Top  UFC DAO - The Next 100x Coin or a Major Scam? Analysis and Comparison with the Rapidly Growing Bitcoin Alternative Token ($BTCETF)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button