BitcoinKrypto News

Bitcoin-minedrift: Er andelen af bæredygtige energikilder højere end forventet?

Bitcoin Mining og Bæredygtighed

Baggrund

Der er blevet rejst kritik omkring den bæredygtige karakter af Bitcoin mining. En undersøgelse fra Cambridge Bitcoin Electricity Consumption Index (CBECI) antydede, at kun 40% af energiforsyningen til Bitcoin mining stammer fra bæredygtige kilder.

Nyere Forskning

Dog har forskerteamet fra Universitetet i Cambridge revideret deres tilgang for at levere en mere præcis præsentation af Bitcoin’s energiforbrug. Deres konklusion viser, at Bitcoin-netværkets energiforbrug rent faktisk har været betydeligt lavere de seneste år, end tidligere antaget.

Bæredygtig Udvikling

Data fra Bitcoin Mining Council bekræfter denne udvikling. Ifølge dem er andelen af bæredygtig energi i brug til Bitcoin mining steget kontinuerligt i de seneste år, hvilket ser ud til at blive bekræftet af data for fjerde kvartal 2022.

Sammenligning med Andre Lande

Det er også vigtigt at sætte disse data i perspektiv. Seneste tal viser, at Bitcoin mining i øjeblikket bruger betydeligt mere vedvarende energi end lande som Tyskland, EU og USA. For eksempel udgør andelen af vedvarende energi i den samlede energimix i Tyskland kun 48,8%.

Denne nye forskning og data tyder på, at Bitcoin mining bevæger sig i en stadig mere bæredygtig retning, og at andelen af vedvarende energi i brug til formålet allerede overstiger mange traditionelle energimarkeder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Joseph Lubin går i angreb mod SEC før endelig afstemning om Ethereum Spot ETFs: Beskylder tilsynsmyndigheden for at undergrave innovation

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button