BitcoinKrypto News

Bitcoin Miner kæmper for at holde sig over vande: Hvad betyder den seneste prisændring for mineindustrien?

Bitcoin-miner kæmper for at opretholde overskud

Bitcoin-miner under pres

Zahlen des Blockchain-Datenunternehmens CryptoQuant viser, at BTC-minerne oplever en markant stigning i mængden af Bitcoin, de flytter ud af deres beholdninger. Med 19.000 Bitcoins, der forlader minerne dagligt i starten af denne måned, er dette det højeste niveau siden marts.

Årsager til salgspresset

Efter halveringseventet i april er det blevet sværere for minerne at generere overskud ved at mine Bitcoin. Samtidig med at minedriftens kompleksitet stiger, bliver minerne nødt til at arbejde endnu hårdere for at opretholde deres aktiviteter. Især når Bitcoin-prisen falder under 50.000 dollar, som det skete den 5. august, er minerne tvunget til at sælge flere Bitcoin for at dække de stigende omkostninger.

Udfordringer for mineindustrien

Den gennemsnitlige driftsmargin for minerne er blevet presset ned til 25%, det laveste niveau siden januar. Teknologivirksomheden CryptoQuant antyder endda, at der kan være en kapitulation i minerindustrien undervejs, da minerne stadig kæmper med lave priser og høj minedrifts­kompleksitet.

Konsekvenser for Bitcoin-prisen

Til trods for indstrømningen af kapital via Bitcoin-børs­handlede fonde (ETF’er), har prisen på den største digitale valuta haft svært ved at opretholde sin prisniveau siden peak i marts på næsten 74.000 dollar. I øjeblikket handles Bitcoin til $60.660, da minedriftens kompleksitet når nye højder.

En nærliggende løsning?

Selvom udfordringerne for minerne er betydelige, antyder CryptoQuant, at minerens kapitulation ofte sker nær de lokale lavpunkter for Bitcoin-prisen under bull-market perioder. Dette kunne indikere, at krisen for minerne måske nærmer sig sin afslutning.

Top  BlackRock: En ukontrolleret magtkoncentration og bagværelsepolitik, der står i konflikt med Bitcoin's værdier - En essay

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button