BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-Miner står overfor omstilling efter “Halving” – Kryptobørser under regulatorisk pres

Bitcoin-Miner müssen Geschäftsmodelle nach „Halving“ umstellen – Kryptobörsen unter regulatorischem Druck

Investoren på markedet for blockchain-aktier står over for en udfordrende omlægning. Forretningsmodellerne for minerne gennemgår ændringer efter Bitcoin-Halving. Samtidig kæmper adskillige kryptotjenesteudbydere med stigende regulatorisk pres i USA.

Bitcoin-Halving og dets konsekvenser

Ved Marathon Digital er der stor jubel, da aktien for Bitcoin-mineren stiger med 18% i begyndelsen af ugen. S&P Global har annonceret, at de inkluderer Marathon i deres Small Cap 600 Index, hvilket gør værdien mere tilgængelig for en bredere gruppe investorer gennem ETF’er. Denne nyhed kommer på et belejligt tidspunkt for virksomheden, da minerne står over for en udfordrende overgangsperiode.

Effekterne af Bitcoin-Halving bekymrer mange virksomheder i branchen. Ved begivenheden i april halverede algoritmen i netværket belønningerne, som minerne modtager, når de tilføjer en ny blok til kæden. Dette gør det mindre profitabelt for virksomhederne at udvinde nye Bitcoin-enheder.

Blockchain-aktiviteter og strategisk beskyttelse mod inflation

“Halving er en vigtig påmindelse om det centrale argument for Bitcoin på lang sigt: den konstante reduktion i udbuddet af nye enheder,” siger Christopher Mellor, leder af produktstyring for aktie-ETF’er hos Invesco. Aktiviteten på Bitcoin- og Ethereum-blockchain er steget markant i månederne op til Halving. Transaktionsvolumenerne på disse blockchains er steget, og prisstigninger på Bitcoin har haft en positiv effekt på minerne, selvom de faldende belønninger kræver en tilpasning af deres forretningsmodeller.

Skift mod transaktionsgebyrer og kunstig intelligens

“Transaktionsindtægter bliver markant vigtigere,” siger Mellor. Miner forsøger nu at diversificere deres forretningsmodeller. Marathon har erhvervet datacentre og tilbyder nu kapacitet til andre minearbejdere i stedet for at være afhængig af tredjeparter. De har også planer om at sælge overskydende energi til forsyningsselskaber, når transaktionsgebyrerne falder kraftigt på visse dage, og minedrift bliver mindre rentabel.

Top  Microstrategy afslører: Ejer over 4,5 milliarder dollars i Bitcoin i deres seneste kvartalsregnskab

Minerne begynder også at fokusere på kunstig intelligens. Ved at udnytte kraftfulde computerressourcer forsøger de at opbygge forretningsforbindelser med AI-virksomheder, hvilket kan give positiv økonomisk afkast på sigt.

Konklusion

Selvom Halving har medført ændringer i minerens forretningsmodeller, og kryptomarkedet møder udfordringer som regulatorisk pres og makroøkonomiske faktorer, er der stadig håb for fremtiden. Potentielle Ether-ETF’er og stigningen i investeringer i blockchain kan vise sig at være gavnlige på lang sigt.Indtil da må krypto-virksomheder og deres investorer klare sig igennem de vanskelige omvæltninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button