BitcoinKrypto News

Bitcoin Miners stehen vor entscheidender Phase nach Halbierung: Droht Kapitulation bei Unterschreiten von 57.000 USD?

Bitcoin Mining Industrien står over for usikker fremtid

Bitcoin-kursen har været under stor volatilitet efter halveringen, og nu ser det ud til, at den samlede stabilitet i krypto mining branchen afhænger af et kritisk understøttelsesniveau.

For øjeblikket handles BTC omkring 57.000 USD, hvilket er langt under sit all-time high på 73.750 USD den 14. marts. Dette lægger enormt pres på Bitcoin-minerne, da de allerede kæmper med virkningerne af halveringen.

Overlever Bitcoin-minerne halveringen?

Trods udfordringerne har Ki Young Ju, CEO for CryptoQuant, nylig understreget, at Bitcoin-minerne endnu ikke har vist tegn på kapitulation. Normalt sker der en kapitulation, når minere, der ikke kan dække driftsomkostningerne på grund af faldende Bitcoin-priser, tvinges til at sælge deres beholdninger, hvilket potentielt kan presse priserne yderligere nedad.

Jus analyse indikerer dog, at minerne holder fast i deres aktiver og satser på en fremtidig prisgendannelse.

“Bitcoin-minernes indtægter er faldet til niveauet fra begyndelsen af 2023 efter halveringen. Nu har de to muligheder: 1. Kapitulation eller 2. Vent på en stigning i BTC-prisen. For øjeblikket er der ingen tegn på kapitulation,” sagde Ki Young Ju.

Denne optimisme deles af nogle analytikere, der forudser en mulig opsving. Efter tidligere halveringer har Bitcoin normalt været underlagt prisudsving, der tidligere på grund af aktiverets øgede knaphed har ført til rallyer. Dette mønster indikerer en mulig prisstigning, der er i overensstemmelse med minerne beslutning om at holde fast.

Udfordringer for Bitcoin-minerne

Charles Edwards, grundlægger af Capriole Investments, mener dog, at den seneste priskorrektion snart kan have ødelæggende konsekvenser for Bitcoin-minerne. Driftsomkostningerne for at drive Bitcoin-netværket er i øjeblikket på enorme 77.400 USD pr. mined BTC. Disse omkostninger repræsenterer de direkte energiomkostninger forbundet med minedrift af hver enkelt Bitcoin.

Top  DAX forventes at falde ved åbningen - Bitcoin, Coinbase og SAP i fokus

Hvis prisen falder under driftsomkostningerne, sker det normalt kun i nogle få dage hvert fjerde år. Ifølge Edwards kan dette scenarie føre til en af tre resultater: en dramatisk stigning i Bitcoins pris, cirka 15 procent af minerne lukker ned eller transaktionsgebyrerne bliver væsentligt højere end gennemsnittet.

Dette scenarie illustrerer det skrøbelige balance mellem driftsomkostninger og markedspriser.

Næste skridt på markedet bliver nøje overvåget, da analytikere holder øje med den 57.000 USD mark. Hvis denne støtte brydes, kan det udløse en bølge af miner-nedlukninger og opfylde kapitaliseringsscenariet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button