BitcoinKrypto News

Bitcoin Mining Difficulty erreicht neues Allzeithoch – Was bedeutet das für den Kurs und die Zukunft?

Bitcoin mining difficulty når ny rekordhøjde

Bitcoin har for nylig nået et betydningsfuldt nyt milepæl. Mining-sværhedsgraden har i fredags overskredet 80 billioner – og hashraten på netværket, der måler den samlede beregningseffekt, der stilles til rådighed af minearbejdere, steg til over 560 EH/s. Samtidig nåede mining-sværhedsgraden 81,7 billioner, en ny rekordhøjde. En sådan udvikling afspejler det stigende interesse og de øgede investeringer i Bitcoin mining-sektoren.

Mining-sværhedsgraden er en central del af Bitcoin’s Proof-of-Work konsensusmekanisme og angiver kompleksiteten ved at tilføje en ny blok til blockchain. Jo højere sværheden er, jo mere beregningskraft og energi kræves for at finde den korrekte hash for den nye blok. I løbet af det seneste år har niveauet for mining-sværheden i Bitcoin-netværket mere end fordoblet sig. Den stigende tendens understreger den voksende konkurrence og teknologiske fremskridt inden for minedriftssektoren. Til slutningen af april vil situationen skærpes yderligere af halveringen af Bitcoin-minerens belønning.

Kryptovalutas hvaler akkumulerer massivt Bitcoin
Ud over den stigende hashrate er det seneste akkumulationsadfærd hos Bitcoin-hvaler et tegn på interesse for Bitcoin. En analyse af fordelingen af Bitcoin-udbuddet afslørede en markant akkumulationstendens blandt hvaler i de seneste uger. Især bemærkelsesværdigt er, at tegnebøger, der ejer mellem 1.000 og 10.000 BTC, kunne øge deres andel fra 24 % til over 25 %. Ved nærmere analyse af dataene var det tydeligt, at disse tegnebøger har akkumuleret omkring 100.000 BTC i de seneste ti dage, svarende til en værdi på ca. 5 milliarder dollars.

Sådan ser det ud lige nu for prisen og sådan kunne prisen udvikle sig
Bitcoin-prisen handler i øjeblikket omkring 52.000 dollars og kan prale af en ugentlig stigning på omkring 10 % samt en månedlig stigning på over 21 %. Efter at have handlet i en intervalle på 40.000 til 47.000 dollars i hele januar måned, brød Bitcoin-prisen denne uge gennem 50.000 dollars, hvilket er en vigtig milepæl for hele kryptomarkedet.

Top  Schweizisk bankgigant tillader handel med Bitcoin Exchange Traded Funds (ETFs) under visse betingelser

Efter at være steget til næsten 53.000 dollars den 15. februar, er den nu faldet til området lige under 52.000 dollars. BTC’s nuværende pris ligger på 51.750 dollars, og dens værdi er faldet med 1,1 % inden for de seneste 24 timer. Det handler således, som om Bitcoin er i færd med at konsolidere de store gevinster fra de seneste dage og uger. Da Bitcoin-halveringen forventes at finde sted i den anden uge af april, kan vi forvente yderligere prisstigninger frem til da.

Resultater for $SPONGE
I sådanne tider kan selv mindre mønter som $SPONGE drage fordel af det marketdynamik. Som historien har vist, har altcoins tendens til at følge Bitcoin i bullishperioder, ofte med øget volatilitet og potentiel højere afkast. Projekter som Sponge V2, som bygger på sin forgængers succes, kunne drage fordel af en forhånds-halvering.

Husk, enhver handel er risikabel. Ingen garanti for vinding.
Mit indhold på denne side tjener kun til information og udgør ingen købs- eller salgsanbefaling. Dette gælder både for aktiver, produkter, tjenester eller anden investering. De meninger, der kommunikeres på denne side, udgør ikke investeringsrådgivning, og uafhængig finansiel rådgivning bør altid søges, når det er muligt. Denne hjemmeside stilles til rådighed gratis for dig, men vi risikerer muligvis provisioner fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button