BitcoinKrypto News

Bitcoin-Mining-Pool OCEAN præsenterer innovativt “Pfad zur Dezentralisierung” for at styrke skyrfernes rolle

OCEAN: Den nye Bitcoin Mining Pool støttet af Jack Dorsey

En innovativ tilgang til Bitcoin Mining

I dag annoncerede OCEAN, den nye Bitcoin-Mining-Pool, støttet af Jack Dorsey og ledet af den anerkendte Bitcoin Core-udvikler Luke Dashjr, udgivelsen af deres seneste version af deres Mining-Pool. Denne nye version, kaldet “Path to Decentralization” (Pfad zur Dezentralisierung), sigter mod at tilbyde minearbejdere en række blok skabeloner, for at fremskynde decentraliseringen og guide minearbejderne i at vælge, hvad der skal inkluderes i blokkene, uden at skulle oprette disse skabeloner selv.

Fremtidige muligheder for minearbejdere

I løbet af det næste år planlægger OCEAN at introducere muligheder for minearbejdere, der vil tillade dem at udføre mere komplekse opgaver samtidig med at drage fordel af de økonomiske fordele og den lave varians ved pulje-minedrift.

Ifølge medstifter Luke Dashjr er “decentraliseret minedrift nødvendigt for den langsigtede sundhed af Bitcoin og kan kun opretholdes, når minearbejderne overtager de intelligente dele af minedriften. Dette inkluderer at køre knudepunkter, oprette blok skabeloner og træffe uafhængige beslutninger om, hvilke transaktioner der skal inkluderes i blockchainen. Denne fremtidige tilstand er truet og står i skarp kontrast til den nuværende virkelighed, hvor kun en håndfuld puljer træffer disse beslutninger på vegne af alle minearbejdere globalt.”

OCEAN repræsenterer derfor et skridt i retning af en mere decentraliseret tilgang til Bitcoin Mining, hvilket kan have vidtrækkende konsekvenser for fremtiden for kryptovalutaen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  SEC planlægger at sagsøge Robinhood: Hvad betyder det for den populære handelsplatform?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button