BitcoinKrypto News

Bitcoin-Mining-Unternehmen Core Scientific kann 400 Millionen Dollar Schulden abbauen und aus Konkurs herauskommen

Den amerikanske konkursdommer Christopher Lopez har godkendt omstruktureringen af Core Scientific efter kapitel 11. Dette betyder, at bitcoin-mineselskabet kan nedbringe sin gæld på 400 millioner dollars og forventes at afslutte konkursen inden udgangen af januar.

Konkursdommeren godkender omstrukturering

Ved en høring i Houston, Texas, godkendte konkursdommer Christopher Lopez virksomhedens konkursplan og erklærede, at den ville medføre “en enorm genopretning både for de usikrede kreditorer og aktionærerne”.

Bitcoin-markedet fremadrettet

Core Scientific var blandt flere kryptoselskaber, herunder den store kryptobørs FTX og kryptolångiverne Celsius Network og Voyager Digital, der blev tvunget til at indlede konkurs i 2022. Core Scientific udtalte, at “gunstige ændringer på kryptovaluta- og energimarkederne” har muliggjort en bedre genopretning end forventet.

Siden virksomhedens konkursansøgning i december 2022 er prisen på bitcoin steget fra ca. 16.900 $ til ca. 43.000 $.

Fremtidsplaner

Core Scientific har til hensigt at gennotere sine aktier på Nasdaq-børsen. Ifølge en erklæring fra virksomheden fra tirsdag vil de nuværende aktionærer beholde ca. 60 % af virksomhedens aktier.

Tilbagevendende udfordringer og nye muligheder

Core Scientific bruger kraftfulde computere til at “mine” nye bitcoins og har brugt betydelige mængder penge på ny udstyr. En række faktorer, herunder faldende bitcoin-priser, stigende energiomkostninger og problemer med partnere i kryptoindustrien, har dog resulteret i tilbageslag.

Celsius var en af Core Scientifics største kunder, inden begge virksomheder gik konkurs. Core Scientifics manglende betaling af en energiregning på 7 millioner dollars for dens minedriftsaktiviteter spillede en rolle i dens konkurs.

Fremtidsudsigter

Core Scientific oplyste desuden, at den vellykkede omstrukturering vil gøre det muligt for virksomheden at bevare 240 arbejdspladser og spare 60 millioner dollars årligt i renteudgifter.

Top  Bitcoin-kursen stiger: Er det begyndelsen på slutningen for kryptomarkedet?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button