BitcoinKrypto News

Bitcoin når All Time High i flere lande: Er det digitale guld på vej mod nye højder?

Bitcoin på All Time High i forskellige lande

Typisk måler man Bitcoin-kursen i amerikanske dollar (USD), og på nuværende tidspunkt er BTC stadig ca. 18 procent fra sit All Time High. Men hvis man udvider perspektivet, har Bitcoin i mange lande allerede nået sit højeste niveau nogensinde i deres respektive valutaer.

1. Tyrkiet

I Tyrkiet koster en Bitcoin indtil redaktionens afslutning ca. 1,8 millioner tyrkiske lira (TRY). På grund af landets valutadevaluation har Bitcoin vist sine værdibevarings egenskaber. BTC er steget med hele 175 procent siden begyndelsen af 2023. Desuden er inflationen i Tyrkiet enorm, med en inflationsrate på 64 procent i januar i år. Det er ikke overraskende, at en undersøgelse foretaget af KuCoin antyder, at over 50 procent af tyrkerne ejer kryptovalutaer.

2. Sverige

Også i Sverige er det digitale guld stille og roligt steget til All Time High. BTC koster ifølge Coingecko 586.419 svenske kroner (SEK) på nuværende tidspunkt. Under det amerikanske dollar All Time High i november 2021 kostede en Bitcoin kun 579.931 SEK – hvilket betyder, at All Time High blev overskredet i Sverige.

3. Norge

I Norges naboland har Bitcoin-investorerne også noget at glæde sig over. En BTC koster i øjeblikket 599.273 norske kroner (NOK) – All Time High! Det er værd at nævne, at målt i euro, er BTC stadig 11 procent fra All Time High på redaktionens tidspunkt.

Husk at investeringer altid indebærer risici, så det er vigtigt at være opmærksom på markedets udsving og gøre en grundig undersøgelse, før man investerer i kryptovalutaer.

Top  Bitcoin Depot verzeichnet Rekordumsätze im zweiten Quartal 2023

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button