BitcoinKrypto News

Bitcoin når højeste kurs i over to år – andre kryptowährungen fortsætter med at stige

Bitcoin nåede sin højeste værdi i over to år på 51.700 dollars

Den digitale valuta Bitcoin fortsætter med at stige i værdi, til trods for en mindre positiv markedssituation. Onsdag formiddag nåede prisen på den ældste og mest kendte kryptovaluta på handelsplatformen Bitstamp op på 51.700 dollars. Dette er det højeste niveau siden slutningen af 2021, hvilket er mere end to år siden. I løbet af dagen steg kursen med op til 2000 dollars eller omkring fire procent.

Ether stiger også markant

Også andre digitale valutaer steg markant. Ether, som er den næststørste digitale valuta efter Bitcoin, nåede en værdi på op til 2750 dollars, hvilket er det højeste niveau siden midten af 2022. Ifølge eksperter er Ether teknisk set overlegen i forhold til Bitcoin. På trods af dette har Bitcoin i øjeblikket en markedsandel på omkring 52 procent, hvilket er markant højere end Ether’s markedsandel på cirka 17 procent.

Kryptoekspert: Investorer viser højt risikoappetit

“De seneste bekymringer om renter fra i går er blevet effektivt afskudt af investorer,” kommenterede kryptoekspert Timo Emden fra Emden Research. På tirsdag havde overraskende høje inflationsdata fra USA påvirket markedssituationen og belastet risikable investeringer som kryptovalutaer. Emden forklarede, at det faktum, at prisen på Bitcoin stadig stiger efter betydelige tilbageslag, vidner om en høj risikoappetit hos investorerne.

Bitcoin-fonde bidrager til stigning i værdi

Bitcoin og andre digitale aktiver har i flere dage nydt godt af en stigende interesse fra investorer. Ifølge eksperter begynder indførelsen af specielle Bitcoin-fonde, som allerede blev godkendt af den amerikanske børsmyndighed SEC i januar, i stigende grad at gøre sig bemærket. Disse ETF’er gør det muligt for investorer at investere i Bitcoin uden selv at skulle erhverve den digitale valuta direkte. De nye fonde har allerede tiltrukket betydelige beløb, selvom en relativt stor del af disse midler er resultatet af omlægninger i kryptosektoren.

Top  Bitcoin SV falder 5% som opmærksomhed skifter til Bitcoin Cloud Mining presale

Kilde: dpa-AFX

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button