BitcoinKrypto News

Bitcoin når nyt 26-måneders højeste pris på 52.554 dollar – Hvad betyder det for fremtiden?

Bitcoin stiger til ny 26-måneders højde

Den verdensomspændende kryptokurrency Bitcoin har endnu engang nået nye højder. På torsdag steg prisen på Bitcoin med op til 1,5 procent til 52.554 dollar, hvilket markerede en ny 26-måneders høj.

En stigning af den samlede værdi af Bitcoin-investeringer til over en billion dollar blev registreret onsdag for første gang siden november 2021. Denne stigning skyldtes primært tilstrømningen til de børsnoterede amerikanske spot-bitcoin-fonde. Siden begyndelsen af februar er prisen på Bitcoin steget med cirka 23 procent.

US Securities and Exchange Commission (SEC) godkendte den 10. januar de første Bitcoin-indekser. Disse Exchange Traded Funds (ETF’er) efterligner prisen på kryptokurrencyen, hvilket giver investorer mulighed for at investere i Bitcoin uden at skulle købe den direkte.

I begyndelsen af januar steg kursen på Bitcoin markant alene på forventningen om godkendelsen af Bitcoin-ETF’er, og kryptovalutaen brød den 45.000 dollars-grænse, det højeste niveau siden april 2022.

Ved udgangen af 2020 nåede prisen på Bitcoin sit hidtidige højde på næsten 69.000 dollars. En række skandaler resulterede dog i et kraftigt kursfald. I løbet af det forgangne år led den globale andenstørste kryptoplatform, FTX, konkurs, og firmaets direktør, Sam Bankman-Fried, risikerer op til 110 års fængsel for anklager om svindel med kundernes midler. I november blev grundlæggeren og tidligere direktør for verdens største kryptoplatform, Binance, Changpeng Zhao, anholdt i USA for anklager om hvidvaskning af penge. Zhao indrømmede at være skyldig.

*Kun til informative formål. Oplysningerne er baseret på den oprindelige tekst og er ikke bekræftet af uafhængige kilder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Crypto-handelsvolumen falder markant i april - hvad er årsagen til tilbagegangen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button