BitcoinKrypto News

Bitcoin nærmer sig sit højeste niveau i tre måneder, da institutionelle investorer viser øget interesse

Bitcoin stiger til 67.782 USD og når et tre måneders højdepunkt

Bitcoin har oplevet en stigning til 67.782 USD og nærmer sig sit højeste niveau i tre måneder. Denne stigning kommer mens interessen fra institutionelle investorer i kryptocurrency når nye højder. Denne rally falder sammen med rekordhøje aktiviteter i Bitcoin-futures og ETFs, hvilket indikerer en stigende accept blandt den brede offentlighed.

Vigtige udviklinger der påvirker prisen på Bitcoin

  • Åbne positioner i Bitcoin-futures på CME har nået en rekordværdi på 172.430 BTC (11,6 mia. USD)
  • Amerikanske Spot-Bitcoin ETF’er har haft nettoindstrømninger på over 1 mia. USD i de sidste tre handelsdage
  • BlackRock’s iShares Bitcoin Trust (IBIT) førte med daglige indstrømninger på 288,84 mio. USD

Grafen viser en tydelig opadgående trend for Bitcoin-prisen siden starten af oktober, som falder sammen med stigningen i de kumulerede ETF-indstrømninger. Denne korrelation antyder, at den forbedrede adgang for institutionelle investorer via ETF’er spiller en betydelig rolle i prisdannelsen for Bitcoin.

Husk at handle ansvarligt og være opmærksom på risiciene. Handel med CFD’er indebærer risici, da de er gearingprodukter og ikke egnet for alle. Tænk over om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe risikoen for at miste dine penge. 76% af detailinvestorer taber penge ved at handle CFD’er med denne udbyder. Artiklen udgør ikke en finansanalyse, men er en reklamemeddelelse, der ikke lever op til alle lovgivningsmæssige krav for at sikre upartiskhed i finansanalyser og ikke er underlagt handelsforbud før offentliggørelsen af analyserne.

Top  Abflüsse von digitalen Anlageprodukten erreichen 55 Millionen US-Dollar in einer Woche, während der Optimismus über die Zulassung eines Spot-Bitcoin-ETFs schwindet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button