BitcoinKrypto News

Bitcoin nærmer sig sit rekordhøje niveau – Hvad er årsagen?

Efter en imponerende rally i de seneste dage og uger noterer Bitcoin sig igen over $70.000. Dette bringer det tættere på sit rekordhøje niveau på $73.798, der blev nået i marts. Binance Coin (BNB) ramte allerede nyt rekordhøjt niveau på $707. Denne stigning kommer efter, at Bitcoin tidligere i maj faldt til et lavpunkt på cirka $56.600. Selv bekymringer blandt investorer om tilbageleveringen af Bitcoins fra den mislykkede kryptobørs Mt. Gox har ikke kunnet stoppe rallyet. Tværtimod har Bitcoin oplevet den længste vindende stime siden marts, da væddemålene på faldende Fed-renter igen stiger, og kryptomarkedet bliver lysere.

Håbet om en rentenedsættelse fra Fed spiller kryptoaktiverne i hænderne, ligesom godkendelsen af en Ether-ETF af SEC. Globale fald i kapitalmarkedsrenterne, sammen med den seneste godkendelse af Ether-Spot-ETF’er, driver i øjeblikket købelysten på kryptomarkedet. Bitcoin hoppede forbi $71.000 natten til onsdag og har holdt sig i plus den femte dag i træk, hvilket ville være den længste vindende stime siden rallyet i marts. Den seneste stigning afspejler de globale markeder større tillid til udsigten til rentenedsættelser fra den amerikanske centralbank, Fed, senere på året. Markedsdeltagerne forventer en rentenedsættelse i september efter de seneste svagere økonomiske data, hvor de tidligere kun havde forventet en rentenedsættelse i november.

Bitcoin har oplevet sin længste vindende stime i tre måneder, og i skrivende stund er den lige under rekordniveauet på $73.798. Handlende vurderer en større sandsynlighed (55%) for en rentenedsættelse fra Fed allerede i september, efter at de seneste data viser moderat inflation og en svagere arbejdsmarkedssituation i USA. Nogle statsobligationsrenter oplevede de største to-dages fald i år, hvilket betyder en lempelse af de finansielle vilkår, som kunne gavne spekulative investeringer som kryptovalutaer.

Top  Analyse advarer om potentielle udfordringer i Bitcoin i tredje kvartal

BNB, som kommer fra Binance-økosystemet, steg over $707 og lå over det tidligere all-time high på næsten $691 fra 2021. Stigningen på mere end 100% for BNB i år antyder, at opfattelsen af Binance’s udsigter har forbedret sig siden november. I de seneste dage har Bitcoin kæmpet for at holde stigningen over $70.000, men optimister trøster sig med en række tilstrømninger til Spot-ETF’er samt bevægelser i Washington mod en krypto-reguleringsramme.

I Japan planlægger kryptobørsen DMM Bitcoin at rejse 50 milliarder yen ($321 millioner) for at kompensere kunderne efter en stor hackerangreb. Plattformen siger, at de vil være opmærksomme på ikke at påvirke Bitcoin-markedet negativt gennem de planlagte køb.

Kortfristen 30-dages korrelation mellem Bitcoin og Nasdaq-100-indekset for amerikanske teknologiaktier er så høj som siden begyndelsen af 2023, hvilket antyder, at yderligere gevinster i aktieindekset kan følge sammen med en stigning i kryptomarkedets leder.

Galaxy Digital’s milliardærgrunder og CEO, Michael Novogratz, siger, at en positiv politisk atmosfære i USA sandsynligvis vil medvirke til at presse Bitcoin til et rekordniveau på $100.000 eller mere inden udgangen af året. Den gode stemning vidner om, at minderne om den dystre bjørnemarked for kryptovalutaer i 2022 og de efterfølgende skandaler begynder at falme – i det mindste for nu.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button