BitcoinKrypto News

Bitcoin nervøs før Powell-tale: Vil det nye All-Time-High holdes eller føre til prisfald?

Bitcoin kursreaktion på Powell-talen: Nervøsiteten stiger

Ved den længe ventede tale fra US Federal Reserve-chef Jerome Powell på det årlige centralbankmøde i Jackson Hole, Wyoming, kunne Bitcoin-kursen mærkes nervøsiteten. På Bitfinex steg prisen på den ældste og mest kendte kryptovaluta tidligt fredag med omkring en procent til omkring 61.300 dollars. For “CoinMarketCap” nåede det daglige højdepunkt for cybervalutaen endda godt over 61.400 dollars, men til sidst faldt Bitcoin-kursen igen og viste et minus på 0,7 procent og en værdi på 60.795 dollars på “CoinMarketCap”.

Markedet forventer, at Fed-chef Jerome Powell i sin tale vil antyde starten på en række rentesænkninger på det næste centralbankmøde midt i september. Dette vil være gode nyheder for risikable investeringer som kryptovalutaer, da det vil mindske tiltrækningskraften af fastforrentede investeringer.

BTC står overfor en vigtig modstand: Nye rekorder eller kursfald?

Set fra et chartteknisk perspektiv er Bitcoin-kursen nyligt blevet afvist flere gange ved en vigtig modstand, som på mellemlang sigt udgøres af den 50-dages glidende gennemsnitslinje. Ifølge analytikere fra Kraken-kryptobørsen skal Bitcoin etableres holdbart over 62.000 dollars for at undgå yderligere kursfald. Dog bevæger den største kryptovaluta sig stadig under dette niveau. Hvis det ikke ændrer sig, forudsiger eksperterne fra Kraken, at Bitcoin kan falde til 49.000 dollars. Dette tilskrives en “korrekturbevægelse” snarere end en stærk bullish trendændring ifølge Kraken-analysen.

En lignende konklusion nås af kryptotraderen Profit Blue, men han ser også en mulighed for et nyt rekordhøjt niveau. Han skrev på X-platformen, at hvis Bitcoin bryder over 62.000 dollars, vil det sandsynligvis sigte mod et nyt rekordhøjt niveau, men ellers kan det falde til under 50.000 dollars.

Top  Posten sælger nu frimærker som NFT'er, med Brandenburger Tor som det første motiv

Bitcoin er i øjeblikket omkring 17 procent fra sit rekordhøje niveau i marts på næsten 74.000 dollars, selvom spekulationer om kommende rentesænkninger i USA har cirkuleret i uger. Teknologiaktierne i USA, som betragtes som meget rentefølsomme, er også langt fra deres historiske højdepunkter, ifølge NASDAQ 100-indekset. S&P 500-indekset mangler kun omkring 2 procent for at nå en ny rekord.

“Anleger legen ihre Eier nicht mehr nur in das Nest der Technologieaktien, sondern streuen,” skrev analytiker Jochen Stanzl fra Handelshaus CMC Markets, hvilket indikerer, at investorer spreder deres investeringer, hvilket påvirker teknologiaktier og spekulative kryptovalutaer.

Analytiker skeptisk over for politikernes kryptoløfter

Selvom der er en vage håb om en fremtidig bedre regulatorisk atmosfære for Bitcoin, ser det ikke ud til at hjælpe kryptovalutaen i øjeblikket. Den krypto-venlige republikaner Robert F. Kennedy, nevø til den legendariske tidligere præsident John F. Kennedy, kan trække sig fra præsidentvalget og støtte Donald Trump, som har annonceret planer om at støtte kryptovalutaer gennem sit eget selskab. Dog mener Stanzl, at dette er mere en del af valgkampen og et forsøg på at få opmærksomhed. Effekten af Trumps planer er stadig uvis, og ifølge Stanzl er den demokratiske præsidentkandidat Kamala Harris efter udtalelser fra en ledende demokrat en større tilhænger af kryptoindustrien end den nuværende præsident Joe Biden.

Redaktionen hos finanzen.net / dpa-AFX

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button