BitcoinCardanoEthereumKrypto NewsLitecoinRipple

Bitcoin og andre kryptokurser stiger – Se de seneste kursændringer her

Bitcoin, Bitcoin Cash og Ethereum stiger

På nuværende tidspunkt viser markedet en positiv tendens for de tre største kryptovalutaer. I løbet af formiddagen steg Bitcoin med 3,48 procent, nåede en pris på 56.407,28 US-Dollar sammenlignet med dagen før.

Samtidig oplevede Bitcoin Cash en stigning på 8,68 procent, med en pris på 298,62 US-Dollar, hvilket er en markant forbedring fra den foregående dag.

Ethereum, den næststørste kryptovaluta, steg med 1,49 procent og ramte en pris på 3.225,92 US-Dollar. Den positive udvikling på markedet indikerer en generel optrend for de store digitale valutaer.

Litecoin, Ripple og Cardano holder stabile priser

Litecoin oplevede også en vækst på 5,27 procent, nåede 75,74 US-Dollar, hvilket er en positiv udvikling i løbet af kort tid. På den anden side viste Ripple og Cardano en minimal prisændring i forhold til dagen før, med Ripple, der handlede til 0,5545 US-Dollar og Cardano til 0,6198 US-Dollar.

Øvrige kryptovalutaers udvikling

Andre populære kryptovalutaer som Monero, IOTA, Verge, Stellar, NEM, Dash og NEO bevægede sig også på markedet. Monero prissat til 129,91 US-Dollar, IOTA til 0,2818 US-Dollar, Verge til 0,0077 US-Dollar, Stellar til 0,1192 US-Dollar, NEM til 0,0389 US-Dollar, Dash til 32,12 US-Dollar og NEO til 13,29 US-Dollar.

Den samlede tendens på kryptomarkedet viser en positiv udvikling, hvor flere kryptovalutaer oplever stigninger i deres priser.

Dette indhold er kun beregnet til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Handel med kryptovalutaer indebærer risici og bør kun foretages efter omfattende research.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button