BitcoinKrypto News

Bitcoin og andre kryptovalutaer fortsætter med at stige – når nye højder trods faldende finansmarkedstemning

Bitcoin stiger til det højeste niveau siden december 2021

Bitcoin viser fortsat stærk kursvækst

Den digitale valuta Bitcoin fortsætter med at stige, selvom finansmarkederne ikke oplever den bedste stemning. På Bitstamp-handelsplatformen steg Bitcoin til 52.100 dollars, hvilket er det højeste niveau siden december 2021. I løbet af dagen steg kursen med op til 2300 dollars eller næsten fem procent.

Ether følger efter

Også den næststørste digitale valuta, Ether, fortsætter med at stige og nåede op på 2770 dollars, hvilket er det højeste niveau siden midten af 2022. Ether anses af eksperter for at være overlegen i tekniske termer i forhold til Bitcoin. Markedsandelen for Bitcoin ligger dog på 52 procent, hvilket er markant højere end Ethereums 17 procent.

Markedsværdi for digitale valutaer stiger

Den samlede markedsværdi for kryptovalutaer er nu over to billioner dollars, ifølge platformen Coingecko. Dette repræsenterer en væsentlig milepæl, da det er over to år siden, denne værdi sidst blev nået. Aktuelt er der omkring 12.700 digitale valutaer på markedet, selvom mange af disse har en meget lav markedsandel.

Kryptoeksperter kommenterer trenden

Selvom overraskende høje inflationsdata fra USA skadede markedets stemning dagen før, har Bitcoin og andre kryptovalutaer vist sig at være stærke investeringsvalg. Kryptoekspert Timo Emden fra Emden Research bemærker, at Bitcoin-kursen stiger igen, hvilket indikerer en høj risikovillighed blandt investorer.

Investorer tiltrækkes af nye Bitcoin-fonde

Det stigende investorinteresse i Bitcoin og andre digitale aktiver kan tilskrives indførelsen af specielle Bitcoin-fonde, der blev godkendt af den amerikanske børstilsynsmyndighed SEC i januar. Disse fonde gør det muligt for investorer at investere i Bitcoin uden at skulle erhverve den digitale valuta direkte. Disse nye fonde har allerede tiltrukket betydelige midler, selvom en stor del af disse blot er omfordelinger inden for kryptosektoren.

Top  Tre nye Kryptovalutaer samler store summer ind i presale: Hvad er Bitcoin ETF Token, Bitcoin Minetrix og Meme Kombat?

Kilde: dpa-AFX

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button