BitcoinKrypto News

Bitcoin og Ether når nye højder trods markedets usikkerhed – hvad driver den seneste kursudvikling?

Bitcoin Kursen stiger til det højeste niveau i mere end to år

Den digitale valuta Bitcoin fortsætter sit opadgående trend trods en mindre god markedssituation. Onsdag formiddag nåede kursen på den ældste og mest kendte kryptovaluta, Bitcoin, på handelsplatformen Bitstamp for en kort periode op på 51.700 dollars. Dette er det højeste niveau siden slutningen af 2021, altså mere end to år tilbage. I løbet af dagen steg kursen med op til 2.000 dollars eller cirka fire procent.

Stigning for andre digitale valutaer

Også andre digitale valutaer oplevede fortsat vækst. Ether, den næststørste digitale valuta efter Bitcoin, steg til 2.750 dollars og nåede dermed det højeste niveau siden midten af 2022. Ifølge eksperter er Ether rent teknisk overlegen Bitcoin. Dog har Bitcoin for øjeblikket en markedsandel på 52 procent, hvilket er markant højere end Ethers markedsandel på cirka 17 procent.

Anledningen til opgangen

“De seneste bekymringer om renter fra dagen før er lykkedes at afskrække investorer,” kommenterede kryptoekspert Timo Emden fra Emden Research. Tirsdag havde overraskende høje inflationsdata fra USA påvirket markedssituationen negativt og belastet risikable investeringer som kryptovalutaer. At Bitcoin-kursen stiger igen efter betydelige tilbageslag tyder på, at investorernes risikoappetit for tiden er høj, forklarede eksperten Emden.

Stigende investeringsinteresse

Bitcoin og andre digitale værdier har i flere dage nydt godt af stigende investeringsinteresse. Ifølge eksperter begynder introduktionen af specielle Bitcoin-fonde, der allerede i januar blev godkendt af den amerikanske børstilsynsmyndighed SEC, så småt at gøre sig gældende. Disse ETF’er giver investorer mulighed for at investere i Bitcoin uden selv at skulle erhverve den digitale valuta direkte. De nye fonde har allerede tiltrukket betydelige midler, men en relativ stor del af dem kommer fra omlægninger inden for kryptosektoren.

Top  Binance konvertiert ihren Notfallfonds SAFU vollständig in USDC: Was steckt dahinter?

Opsummering

Den digitale valuta Bitcoin har nået det højeste niveau i mere end to år, og stigningen ser ud til at fortsætte på trods af ikke så gunstige markedsvilkår. Sammen med andre digitale valutaer oplever Bitcoin en positiv udvikling, og stigningen tilskrives blandt andet en stigende interesse for investeringer samt introduktionen af specielle Bitcoin-fonde.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button